GRCI PIŠU: Na Malom Kalemegdanu "EKSPLODIRAĆE BOMBA": Nikola Mirotić STIŽE u Beograd?

Autor:

Sport

04.07.2023

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema tamošnjim medijima Crvena zvezda je blizu paklenog pojačanja.

GRCI PIŠU: Na Malom Kalemegdanu "EKSPLODIRAĆE BOMBA": Nikola Mirotić STIŽE u Beograd?

Foto: Starsport

Filip Petrušev i Nikola Mirotić

Saga oko budućnosti Nikole Mirotića se nastavlja.

Mnogi licitiraju oko imena novog kluba jednog od najboljih igrača Evrolige, a prema pisanjima grčkog portala "SDNA" on bi na kraju ipak mogao da završi u Beogradu i obuče crveno-beli dres.

Pomenuti portal ističe kako je na adresu Mirotića stigla ozbiljna ponuda Crvene zvezde Meridianbet te da će klub sa Malog Kalemegdana navodno platiti 3.000.000 evra godišnje Crnogorcu koji je slavu stekao igrajući za reprezentaciju Španije.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Mirotić i Nemanja Nedović

 

Grci navode da je drugi ozbiljan kandidat za dovođenje Mirotića Olimpijakos, koji je prva opcija da zameni najkorisnijeg igrača Evrolige Sašu Vezenkova koji je spakovao kofere i otišao da igra za Sakramento Kingse u NBA.

Ipak, sve ovo je daleko od realizacije i delije ne treba da "otvaraju šampanjac" pre vremena jer je pitanje da li klub sa Malog Kalemegdana može da izdvoji toliki novac kako bi uspeo da reši jedno od najvećih pojačanja ikada na ovim prostorima.

Podsetimo, Mirotić je u prošlosti tvrdio da je navijač Partizana, i pored toga što mu veći deo porodice navija za večitog rivala, a on je od crveno-belih dobio i nagradu "Zvezdaš godine".

Ponosan sam! Posebne emocije stvarno, verujte mi, ovo je za mene bio san. Nisam ni zamišljao ni u najlepšim snovima da je moguće da se desi. Zaista sam zahvalan navijačima Zvezde, našim ljudima, Srbiji, dokazali su još jednom da znamo da oprostimo... Znate situaciju šta se desilo. Da ne ponavljam. Hvala im još jednom - istakao je on tada aludirajući na situaciju sa Eurobasketa 2015. godine kada je u gnevu strgao srpsku zastavu pred sobom, nesvestan da je to bila trobojka.

Biće veoma zanimljivo videti kako će se najveća letnja košarkaška saga završiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
KOJI ARSINI

04.07.2023 12:19

DUZNA do guse ,VODJO odakle novac

UDBASKA MANTRA MULJANJA

04.07.2023 12:44

CIGANSKA MANTRA. PORODICA ZA KOGA NAVIJA. BAS SU JADNI. OVDE JE VAZNO MIROTIC ZA KOGA NAVIJA. SRAMOTA KOJI SU ARSINI NOVNARA. NAVIJACKI.