NIKOLA MIROTIĆ NA MALOM KALEMEGDANU? Ovo je PRAVA ISTINA o potencijalnom transferu decenije!

Autor:

Sport

20.06.2023

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koja zanima sve navijače Crvene zvezde Meridianbet.

NIKOLA MIROTIĆ NA MALOM KALEMEGDANU? Ovo je PRAVA ISTINA o potencijalnom transferu decenije!

Foto: Starsport

Da li će Nikola Mirotić pojačati Crvenu zvezdu Meridianbet?

Vest da je klub sa Malog Kalemegdana poslao ponudu Barseloni i da će Mirotiću dati 2.700.000 evra po godini, a koju je u javnost bacio grčki novinar Haris Stavrou, "zapalila" je region.

 

 

Delije su krenule da sanjaju otvorenih očiju, a potencijalna prednost Crvene zvezde Meridianbet definitivno je bila i navijačka opredeljenost Nikole Mirotića koji nikada nije krio da mu je srce u Beogradu.

Ipak, snovi navijača biće srušeni - prema saznanjima našeg portala Mirotić neće doći na Mali Kalemegdan, a klub nije poslao zvaničnu ponudu za košarkaša Barselone!

Iz Crvene zvezde Meridianbet navode da je neozbiljno pričati o pojačanjima kada se i dalje ne zna da li će klub igrati Evroligu naredne sezone, te da je sada prioritet finalna serija AdmiralBet ABA lige u kojoj trenutno gube sa 2:1 od Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Mirotić protiv Crvene zvezde Meridianbet

 

Demantovali su iz kluba navode grčkog novinara i još jednom su podsetili na važnost utakmice protiv Partizana koja je na programu u utorak 20. juna od 19 časova u Pioniru.

Podsetimo, Partizan je upisao dve pobede u Areni (88:80 i 87:78) na početku finalne serije AdmiralBet ABA lige, ali je u Pioniru tim sa Malog Kalemegdana uzvratio, pa je trijumfom rezultatom 91:78 smanjio na 2:1. Da li će Crvena zvezda Meridianbet izboriti majstoricu ili će crno-beli slaviti pred gostujućim navijačima i završiti seriju, ostaje da se vidi u utorak uveče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
MULJATORI I SPIN MAJSTORI

20.06.2023 17:39

UDBASKA RAPSODIJA. ETO CIME SE SLUZE PRED UTAKMICU.