NASILNIK ZEK LEDEJ! Delije OGORČENE, košarkaš Partizana NAMERNO POVREĐUJE druge igrače? Snimak ŠOKIRAO i "ZAPALIO" region! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su navijači Crvene zvezde Meridianbet šta da kažu.

Puno bure diglo se oko finalne serije AdmiralBet ABA lige u kojoj se sastaju Partizan i Crvena zvezda Meridianbet.

Četa Željka Obradovića upisala je dve pobede u Areni (88:80 i 87:78), ali je u Pioniru tim sa Malog Kalemegdana uzvratio, pa je trijumfom rezultatom 91:78 smanjio na 2:1 u seriji.

I dalje su crno-beli u povoljnoj poziciji, a četvrta utakmica na programu je u utorak od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić". Neposredno pred ovaj meč na društvenim mrežama pojavio se snimak u kom jedan od ogorčenih navijača Crvene zvezde Meridianbet analizira grubu igru košarkaša Partizana, Zeka Ledeja.

Dobio je Ledej titulu "najprljaviji igrač u svetu košarke", a na snimku koji je šokirao region vidi se nekoliko situacija u kojima on povređuje druge igrače.

Par situacija desilo se na večitim derbijima, a stradali su Luka Vildosa, Nikola Ivanović, ali i Gabrijel Dek i Edo Murić...

Nema dileme da će ovaj snimak dodatno "zapaliti" vatru među večitima, te da nas i u četvrtoj seriji verovatno očekuju velike tenzije i novi oštri dueli i potencijalni sukobi.

Šta vi mislite, da li Zek Ledej namerno pokušava da povredi protivničke igrače ili je sve samo niz nesrećnih slučajnosti?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading