SOMBORCI NIKAD PONOSNIJI: "Republika.rs" u rodnom gradu Nikole Jokića - komšije BLISTAJU OD SREĆE (VIDEO)

Autor:

Sport

13.06.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar odigrao finale za pamćenje, ali žurka tek sledi. Sombor sa nestrpljenjem očekuje povratak svog sina.

SOMBORCI NIKAD PONOSNIJI: "Republika.rs" u rodnom gradu Nikole Jokića - komšije BLISTAJU OD SREĆE (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Košarkaši Denver Nagetsa u ranim jutarnjim satima postali su novi šampioni NBA lige! Franšiza iz Kolorada je u petoj utakmici velikog finala savladala Majami Hit u Bol Areni rezultatom 94:89 (22:24, 22:27, 26:20, 24:18).

Najzaslužniji za pobedu u poslednjoj utakmici sezone bio je, naravno, Nikola Jokić koji je meč završio sa 28 poena, 16 skokova i četiri asistencije. Srpski as je nakon utakmice dobio i prestižnu nagradu MVP finala!

Džoker je dobio trofej koji od ove godine nosi ime legendarnog Bila Rasela. Na taj način je NBA donekle ispravio grešku iz regularnog dela sezone, kada je za najkorisnijeg igrača ničim izazvano proglašen Džoel Embid.

Nekoliko sati nakon epske finalne utakmice, ekipa portala "Repubilka.rs" zaputila se u Jokićev rodni Sombor gde je razgovorala sa njegovim sugrađanima koji blistaju od sreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading