LEGENDARNI KOŠARKAŠ POSLAO MOĆNU PORUKU POSLE JOKIĆEVE TITULE: "Za početak, neka svi nauče gde je Srbija!"

Autor:

Sport

13.06.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Denvera je trenutno tema broj u košarkaškom svetu.

LEGENDARNI KOŠARKAŠ POSLAO MOĆNU PORUKU POSLE JOKIĆEVE TITULE: "Za početak, neka svi nauče gde je Srbija!"

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Majamija

Nekadašnji košarkaš Žarko Paspalj čestitao je srpskom reprezentativcu Nikoli Jokić osvajanju titule u NBA ligi, kao i trijumf najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića na Rolan Garosu.

Denver je osvojio prvi put u istoriji šampionsku titulu u NBA ligi, pošto je jutros u petoj utakmici pobedio Majami rezultatom 94:89. Denver je u seriji slavio sa 4:1. Jokić je proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) finalne serije. Đoković je u nedelju trijumfom na Rolan Garosu stigao do 23. grend slem trofeja u karijeri.

- Za početak bi svi mogli da nauče gde je Srbija. To nije anegdota, već stvarno dešavanje. Ono što je ovog trenutka sigurno je to da dvojica najdominantnijih sportista na planeti u dva različita sporta dolaze iz Srbije. Ogromne čestitke obojici. Đokoviću već godinama unazad čestitamo, siguran da ćemo to dosta puta još da uradimo. Jokiću je šampionska titula kruna višegodišnjeg dobrog rada u Americi. Prepoznavanje organizacije Lige, same igre, kao i saigrači i protiv koga igra. On je uz neverovatan talenat i veliki doprinos sa saigračima Denvera ostvario neverovatan uspeh - rekao je Paspalj za Tanjug.

Foto: Starsport

Žarko Paspalj

On je istakao da se očekivalo da će Denver da osvoji titulu u NBA ligi.

- To se videlo i mnogo pre finalne serije. Još jednom čestitke za Jokića. Da nam je živ i zdrav pa da se gledamo ovde u Srbiji", dodao je Paspalj. Paspalj je na kraju rekao da klubovi iz Evrolige ne mogu da se takmiče sa timovima iz NBA lige. "Klubovi iz Evrolige nisu ni blizu timovima iz NBA lige. To su divne i puste želje. Dese se neke iskre u vidu Luke Dončića i Jokića, to nije strano. Međutim, postoji velika praznina između te dve lige. To bi trebalo da nam da elana i motivacije da se nešto više uradi po tom pitanju - zaključio je Paspalj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading