GRMI SA SVIH STRANA: Nikola Jokić je MONSTRUM! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

13.06.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski mediji složni su u ocenama da Džokeru svi treba da se poklone.

GRMI SA SVIH STRANA: Nikola Jokić je MONSTRUM! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Majamija

Košarkaši Denver Nagetsa novi su šampioni NBA lige, pošto su u petoj utakmici velikog finala savladali Majami Hit u Bol Areni rezultatom 94:89 (22:24, 22:27, 26:20, 24:18).

Najzaslužniji za ovu titulu je svakako Nikola Jokić, centar Nagetsa, koji je za svoja izdanja u finalu i nagrađen MVP nagradom.

Ovaj uspeh Denver Nagetsa centralna je tema svetskih medija koji se utrkuju u hvalospevima o Nikoli Jokiću.

Marka je na naslovnoj strani objavila tekst sa naslovom "Veliki Džokerov trik: Jokić MVP finala sa Denver Nagetsima" u kojem nas još jednom podsećaju na poređenje Jokića i kultnog filmskog karaktera.

Italijanska Gazeta uz naslov "Izveštaji sezone Nagetsa: Jokić umetnik za 10, Braun krađa za 7" donosi analizu sezone Nagetsa uz fokus na Jokića.

Dejli Mejl se dotakao izjave Jokića da će odmah po osvajanju titule na konjičke trke, dok je ESPN objavio tekst sa naslovom "Džokmas, bratsko ojačanje i rani znaci slave: Uzdizanje Nikole Jokića do NBA titule". Jasno vam je da se pišu hvalospevi o srpskom asu.

Grčka Gazeta objavila je preko deset tekstova o Jokiću, a centralni ima naslov "Poklonite se Jokiću, Denver je šampion".

Ruski Sports.ru, ali i kineska Sina pisali su u superlativima o Nikoli Jokiću koji je apsolutno zaludeo planetu i dokazao da je košarkaški monstrum!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading