PREDIVNE SCENE IZ DENVERA: Himna Srbije u noćnom klubu - pogledajte Jokićevu REAKCIJU! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.06.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom je Nikola pokazao koliko je vezan za domovinu.

PREDIVNE SCENE IZ DENVERA: Himna Srbije u noćnom klubu - pogledajte Jokićevu REAKCIJU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa novi su šampioni NBA lige, pošto su u petoj utakmici velikog finala savladali Majami Hit u Bol Areni rezultatom 94:89 (22:24, 22:27, 26:20, 24:18).

Najzaslužniji za ovu titulu je svakako Nikola Jokić, centar Nagetsa, koji je za svoja izdanja u finalu i nagrađen MVP nagradom.

Jasno je koliko čitavom gradu znači ova titula, pošto je prva u istoriji franšize, a umeli su to košarkaši i članovi stručnog štaba to i da proslave.

Žurka je do ranih jutarnjih časova trajala u svlačionici, a zatim su igrači otišli u noćne klubove, kako bi se opustili i proslavili pehar.

Jedan od igrača koji je odlučio da izađe jeste i Nikola Jokić, koji je usnimljen u noćnom klubu.

Srpski centar je u tom trenutku držao telefon u rukama, verovatno je odgovorao na neke od čestitka koje su stigle, a onda je krenula himna Srbije.

Očigledno je da je Jokića pogodila himna, pošto je u sekundi ostavio telefon i počeo da peva na sav glas i još jednom pokazao koliko mu je stalo do Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading