SVE JE SPREMNO ZA PROSLAVU U SOMBORU: Jokićeva ergela ČEKA NBA šampiona! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

13.06.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema sumnje da srpski as jedva čeka da stigne u svoj rodni grad.

Košarkaši Denver Nagetsa novi su šampioni NBA lige, pošto su u petoj utakmici velikog finala savladali Majami Hit u Bol Areni rezultatom 94:89 (22:24, 22:27, 26:20, 24:18).

Najzaslužniji za ovu titulu je svakako Nikola Jokić, centar Nagetsa, koji je za svoja izdanja u finalu i nagrađen MVP nagradom.

Ipak, Jokića je sačekala loša informacija po okončanju finala, pošto mu je saopšteno da će morati u Denveru da ostane do četvrtka i da neće odmah moći da krene put Srbije.

Ne, moram da idem kući - zapomagao je Nikola na konferenciji.

Nakon toga je postalo i jasno zašto Jokić toliko brzo želi da dođe u Sombor.

Imam konjičku trku u nedelju. Ne znam kako ću stići, možda u petak. Ne znam. Pitaću Džoša (Krenke, sin vlasnika Nagetsa) da mi da avion. Pritisnuću ga, nimalo se ne osećam loše zbog toga - našalio se Jokić.

Portal "Republika" je krenuo putem Sombora, gde smo, između ostalog, obišli i ergelu Nikole Jokića, a možete da se uverite koji su to uslovi u kojima Nikola najviše uživa i gde voli da provodi svoje slobodno vreme.

Videćemo da li će Nikola uspeti da reši ovaj problem i da li će stići u Sombor na vreme. Šta je sve uradio za Denver u poslednjih nekoliko godina, jedan let do Srbije bi bilo najmanje što porodica Krenke može da uradi za Nikolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading