JOKIĆ OSTAO U NEVERICI! Srbin TRLJAO OČI i pitao se - da li je ovo MOGUĆE?! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.06.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak iz Sombora ga je oduševio.

JOKIĆ OSTAO U NEVERICI! Srbin TRLJAO OČI i pitao se - da li je ovo MOGUĆE?! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/House of Highlights

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa osvojili su prvu titulu u istoriji franšize, pošto su u velikom finalu NBA lige sa 4-1 pobedili Majami Hit.

Tim iz Kolorada je do šampionskog pehara došao trijumfom u petoj utakmici serije, koja se igrala u njihovoj Bol Areni.

Naravno, najzaslužniji za osvajanje titule bio je Nikola Jokić koji je meč završio sa 28 poena, 16 skokova i četiri asistencije. Po zavšetku meča usledilo je veliko slavlje, kako u hali, tako i na ulicama Denvera, ali i Sombora.

Kada je Jokić video kako se slavi u njegovom gradu ostao je u šoku!

Jokiću su nakon dodele trofeja i ceremonije tokom intervjua na TV-u prikazali i te kadrove, a on je u neverici morao da protrlja oči.

Sada je u Srbiji pet ujutru. Kada odete kući, ja imam mnogo ljudi sa kojima sam odrastao, dolazim iz malog grada i svako me zna, uvek sam se plašio šta će da kažu kada se vratim, a nadam se da će sada da pričaju dobre stvari o meni - otkrio je Jokić novinarima.

Potom je upitan i o svojoj fenomenalnoj reakciji.

- Mama me je naučila da ne poletim visoko kada pobeđujem i da ne padam kada gubim. Poštujem Majami, sjajan su tim, možda su za neke premašili očekivanja, ali ne i za mene, mislim da su inteligentan tim, koji uvek zna šta radi i u napadu i u odbrani i zato su i bili u finalu i srećan sam da smo pobedili - zaključio je srpski as.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading