OSVETA JE NAJSLAĐA KAD SE SERVIRA HLADNA: Lebron i Janis nedavno OMALOVAŽAVALI Jokića, a sad mogu samo da mu pljunu pod prozor!

Autor:

Sport

13.06.2023

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikoli je to samo bila dodatna motivacija da izdominira u plej-ofu.

OSVETA JE NAJSLAĐA KAD SE SERVIRA HLADNA: Lebron i Janis nedavno OMALOVAŽAVALI Jokića, a sad mogu samo da mu pljunu pod prozor!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Lejkersa

Košarkaši Denver Nagetsa osvojili su prvu titulu u istoriji franšize, pošto su u velikom finalu NBA lige sa 4-1 pobedili Majami Hit.

Tim iz Kolorada je do šampionskog pehara došao trijumfom u petoj utakmici serije, koja se igrala u njihovoj Bol Areni.

Naravno, najzaslužniji za osvajanje titule bio je Nikola Jokić, koji je u ovom trenutku bez konkurencije najbolji košarkaš na svetu.

Međutim, čini se da do ovog plej-ofa niko zapravo nije poštovao Džokera onoliko koliko to srpski centar zaslužuje.

Setimo se samo jednog od svežijih primera, kada su pre manje od četiri meseca Lebron Džejms i Janis Adetokumbo birali saigrače za Ol-star utakmicu.

Tada je Jokić biran u poslednjoj rundi drafta od strane Lebrona, a iza njega je ostao samo Lauri Markanen koji je na kraju bio osmi pik od svih startera.

Pre Srbina su Džejms i Adetokumbo redom birali Džeola Embida, Džejsona Tejtuma, Kajrija Irvinga, Džu Morenta, Luku Dončića i Donovana Mičela.

Sada, nema sumnje da će naredne sezone Nikola biti biran među prvima, ako čak ne bude i kapiten, što svakako zaslužuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading