ČITAVA PLANETA SAZNALA ISTINU! Nikola Jokić otkrio VELIKU TAJNU!

Autor:

Sport

09.06.2023

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Denvera pričao je o veoma zanimljivoj temi.

ČITAVA PLANETA SAZNALA ISTINU! Nikola Jokić otkrio VELIKU TAJNU!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa nalaze se na dva koraka od titule u NBA ligi.

Predvođeni Nikolom Jokićem i Džamalom Marejom, izabranici Majka Melouna vode sa 2:1 u finalnoj seriji protiv Majami Hita, a priliku da ostvare treću pobedu imaće u noći između petka i subote (02.30) na Floridi.

Uoči ovog duela Marej je imao problema sa otvorenim žuljom na levoj šaci, dok je Jokić otkrio jednu veliku tajnu. Pričao je Nikola sa Paolom Bankerom i rekao mu je kako je zavoleo konjički sport.

Niko se u mojoj porodici nije bavio konjima. Bilo je to pre 12, 13 godina... Trkački dan u mom rodnom gradu. Mama i tata su me odveli na trke i zavoleo sam to. Igrao sam košarku i tata mog prijatelja je vodio konjske trke. Zaljubio sam se u konjarstvo, Danas sam veliki navijač i pratim konjske trke svuda u svetu - rekao je Jokić i planeta je saznala istinu.

 

 

Poznato je da je Nikola Jokić veliki ljubitelj konja i konjičkog sporta, te da svaki trenutak slobodnog vremena provodi uz ove životinje, a sada je konačno otkrio i odakle ta ljubav.

Podsetimo, Denver Nagetsi trenutno vode sa 2:1 u finalnoj seriji NBA lige protiv Majami Hita. Tim Majka Melouna slavio je u prvom meču serije sa 104:93, ali se Majami vratio i u drugom duelu napravio brejk, te dobio sa 111:108. Ipak, treći meč na Floridi Jokić i ekipa rešili su u svoju korist (109:94), vratili su brejk i ponovo su u prednosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading