ŠOKIRAO ČITAVU NBA LIGU: Nikola Jokić povukao RADIKALAN potez!

Autor:

Sport

08.06.2023

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nismo navikli od našeg asa.

ŠOKIRAO ČITAVU NBA LIGU: Nikola Jokić povukao RADIKALAN potez!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Majamija

Košarkaši Denver Nagetsa su stigli do prednosti u finalu NBA lige, pošto su u gostima savladali Majami Hit sa 109:94, čime su poveli sa 2:1 u finalnoj seriji najjače košarkaške lige sveta.

Još jednu monstruoznu partiju je odigrao Nikola Jokić, koji je ovaj put postigao 32 poena, uz 21 skok i deset asistencija, čime je postao prvi igrač u istoriji finala koji je na jednoj utakmici upisao makar 30 poena, 20 skokova i deset asistencija.

Nikola je odigrao još jednu nestvarnu partiju, kojom je zasenio čitavu NBA ligu, a posle meča broj tri se pojavila još jedna interesantna informacija, pošto je Diandre Džordan otkrio da im se Nikola obratio posle poraza u drugoj utakmici.

- Sve nas je to iznenadilo. Bilo je neočekivano. Kada Nikola nešto kaže, pažnja svih mu je povećana. Uvek ga upoređujem sa tipom kao što je Tim Dankan. On nikada nije stvarno bučan, ali kada on progovori, mnogo kaže - rekao je Diandre Džordan, posle treće utakmice.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić u dresu Denvera


Nije dugo držao govor Jokić, koji retko preduzima ovakve korake, ali je bio jasan. 

 - Njegova poruka je u suštini bila da ne možemo biti opušteni. Moramo da imamo više žara, više energije i da obratimo pažnju na plan igre. I do 3. utakmice, na treninzima, svi su bili hiperfokusirani, i to se prenelo na igru - otkrio je Džordan.

Jokić je objasnio zašto se obratio saigračima posle druge utakmice.

 - Iskreno, ne sećam se da sam pričao. Pa ako sam nešto govorio, ne sećam se šta sam rekao. Možda su to bile samo moje emocije u tom trenutku. Ne sećam se, da budem iskren. Možda su svi oni ludi. Ali mislim da sam normalan. Kada nešto kažem, nije da pokušavam da budem voklan. Postoji svrha. Kad nešto vidim, reći ću to. Nikada neću pričati samo da bih pričao - rekao je Jokić. 

Podsetimo, četvrti meč finalne serije je na programu u subotu ujutru, od 02:30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading