GROBARI KIPTE OD BESA! Sudije ŽESTOKO OŠTETILE Partizan u Podgorici: Isplivao SNIMAK koji pokazuje NEVEROVATNU GREŠKU! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.05.2023

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećom po crno-bele, ovo nije koštalo tim Željka Obradovića.

GROBARI KIPTE OD BESA! Sudije ŽESTOKO OŠTETILE Partizan u Podgorici: Isplivao SNIMAK koji pokazuje NEVEROVATNU GREŠKU! (VIDEO)

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana preživeli su revanš meč četvrtfinala AdmiralBet ABA lige protiv Studentskog centra u Podgorici, slavili su sa 81:79, izjednačili na 1:1 u pobedama i vratili seriju u Beograd.

Crno-beli su u veoma dramatičnoj utakmici nekako izvojevali trijumf, a najefikasniji u sastavu Partizana bili su Dante Egzum sa 24, Džejms Naneli sa 23, Kevin Panter sa osam poena, dok je kod Studentskog centra, Flečer Megi postigao 15, Nikola Pavlićević 11, a Danilo Tasić devet poena.

Ipak, sve je moglo da bude i drugačije, a da su "studenti" uspeli da stignu bar do produžetka grobari bi mogli da budu besni na sudije koje su žestoko oštetile četu Željka Obradovića u samom finišu.

Hrvatski košarkaš Zvonimir Ivišić nagazio je aut-liniju u poslednjih pet sekundi meča, dok je imao loptu u rukama, a niti jedan od trojice arbitara nije primetio taj detalj. Ivišić je promašio, pa posle ofanzivnog skoka pogodio za dva poena i smanjio zaostatak svog tima (81:79), što je omogućilo podgoričkoj ekipi da ostane u igri za produžetak ili čak i pobedu.

To se nije desilo, Partizan je "preživeo", ali ostaje nejasno kako su arbitri sebi dozvolili ovako grub propust.

Sada će Partizan imati ulogu velikog favorita u majstorici koja je na programu 22. maja u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading