PARTIZAN - REAL 3:0? Velika PROMENA u korist crno-belih pred treću utakmicu!

Autor:

Sport

01.05.2023

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" iz sata u sat ima sve veće izglede da završi posao već u utorak uveče.

PARTIZAN - REAL 3:0? Velika PROMENA u korist crno-belih pred treću utakmicu!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Košarkašima Partizana rastu šanse da četvrtfinalnu seriju Evrolige protiv Real Madrida reše u tri utakmice. Pre dva dana smo pisali da je "kraljevski klub" izraziti favorit da produži seriju, ali kladionice su danas objavile najnovije predikcije, prema kojima pada kvota na crno-bele, a raste na Madriđane.

Na ovakve prognoze sigurno je uticao oporavak australijskog beka Dantea Egzuma, možda i Realovo mučenje sa Saragosom, a dvojka na Špance u Štark areni sada plaća od 1,55 do čak 1,65. Sa druge strane, trijumf "parnog valjka" ne premašuje 2,45, za razliku od kvote 2,60, koja je bila validna pre oko 48 časova.

Republika

Foto: Starsport

Moži li Žoc sa Egzumom da po treći put u nizu skine krunu "kralju"?

Što se tiče granice poena, "bukmejkeri" su je spustili za dva, te je sada 165,5.

Očekivanja od utakmice broj 3 izneo je i trener Partizana Željko Obradović, a grobari se nadaju da će njihovi miljenici pitanje plasmana na F4 u Kaunasu rešiti već sutra.

Podsetimo, meč u našoj najvećoj dvorani zakazan je za 20 časova i 30 minuta, a pobednik serije u polufinalu elitnog takmičenja najverovatnije ide na Barselonu, koja je prva dva susreta protiv Žalgirisa rešila u svoju korist odbranivši prednost domaćeg parketa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading