VELEOBRT - GROBARI U NEVERICI: Posle Pantera i Lesora, Partizan GUBI i utakmicu?!

Autor:

Sport

29.04.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" desetkovan, može li da demantuje "bukmejkere"?

VELEOBRT - GROBARI U NEVERICI: Posle Pantera i Lesora, Partizan GUBI i utakmicu?!

Foto: Starsport

Kevin Panter i Matijas Lesor

Košarkaši Partizana u utorak od 20 časova i 30 minuta protiv Reala imaju prvu meč loptu za plasman na Fajnal-for Evrolige, a kladionice su odredile kvote za utakmicu broj 3.

Nakon suspenzije koju je Evroliga izrekla Kevinu Panteru i Matijasu Lesoru, "kraljevski klub" važi za izrazitog favorita da smanji na 2:1 u seriji, jer je kvota na dvojku od 1,45 do 1,60, u zavisnosti od kladionice.

Sa druge strane, trijumf crno-belih "plaća" od 2,30 do 2,60, a "bukmejkeri" očekuju veoma efikasan meč u našoj najvećoj dvorani, budući da je ponuđena granica koševa 167,5.

Republika

Foto: Twitter/Printscreen/KK Partizan Mozzart Bet

Partizan ili Real? Kladionice veruju "kralju"

Može se slobodno reći da je tuča u završnici duela odigranog u četvrtak promenila sve, jer bi Partizan u punom sastavu imao mnogo veće izglede da overi vizu za F4 već u utorak uveče.

Ovako nas sigurno čeka drama, posebno zbog neizvesnosti oko povrede australijskog beka Dantea Egzuma. Da li će Željko Obradović opet volšebno pronaći rešenje, videćemo već kroz nekoliko dana, ali čini se da su Madriđani blizu toga da bar produže seriju...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading