PETRUŠEV DAO BRUTALNU IZJAVU: Dva puta isti tim u tuči - to NIKAKO nije slučajnost!

Autor:

Sport

28.04.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasan je stav krilnog centra ekipe sa Malog Kalemegdana.

PETRUŠEV DAO BRUTALNU IZJAVU: Dva puta isti tim u tuči - to NIKAKO nije slučajnost!

Foto: Starsport

Filip Petrušev

Košarkaši Crvene zvezde uspešno su započeli plej-of AdmiralBet ABA lige, pošto su na svom parketu demolirali ekipu Zadra.

Utakmica u dvorani "Aleksandar Nikolić" završena je rezultatom 100:73 (25:20 33:16 20:17 22:20).

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Nemanja Nedović i Filip Petrušev koji su postigli po 16 poena. Upravo je posle duela Petrušev dao izjavu, i to vrlo zanimljivu, a povod je bila tuča košarkaša Partizana i Real Madrida u drugoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige.

Ista ekipa, u oba slučaja jedna. Imam naravno svoje mišljenje, ne bih da govorim ko je kriv, a ko nije. Treba što manje toga - istakao je Petrušev za Meridian sport.

Foto: Starsport

Napad Matijasa Lesora na Filipa Petruševa

Dodao je i da nikako ne misli da je to slučajnost

Naravno da nije, šta je tu je! - zaključio je krilni košarkaš Zvezde za Meridian sport, koji je imao sukob sa Matijasom Lesorom, po zavšetku prethodnog derbija, kada je francuski košarkaš divljački nasrnuo na njega.

Zvezda će priliku da se plasira u polufinale plej-ofa imati u ponedeljak, 8. maja, kada od 18 časova gostuje u dvorani "Krešimir Ćosić.

Podsetimo, što se tiče Partizana, danas je Evroliga objavila kazne zbog skandala u Vizink centru. Kevin Panter je dobio dva meča suspenzije, Matijas Lesor jedan, dok je na drugoj strani deblji kraj izvukao Geršon Jabusele, koji je dobio pet utakmica suspenzije. Na jedan meč je kažnjen i Gabrijel Dek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Neko Iz Mase

29.04.2023 02:08

Decko zaboravlja da je on bio ucesnik u pet razlicitih sukoba, po njegovoj logici jasno je da je on krivac...