STIGLE NAJBITNIJE INFORMACIJE: Poznato stanje Valtera Tavaresa!

Autor:

Sport

26.04.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ključni igrač Reala je doživeo povredu u prvom meču.

STIGLE NAJBITNIJE INFORMACIJE: Poznato stanje Valtera Tavaresa!

Foto: Starsport

Duel Lesora i Tavareša

Crno-beli su u nestvarnoj utakmici uspeli da slave protiv Reala u Madridu (89:87), i time stignu do prednosti od 1:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Junak meča bio je kapiten Kevin Panter, koji je pogodio trojku za trijumf u poslednjim trenucima, pa četa Željka Obradovića sada ima prednost brejka i može da se nada plasmanu na fajnal-for Evrolige.

Put do pobede crno-belih je znatno olakšala povreda Valtera Tavaresa, koji se u finišu prvog poluvremena uhvatio za koleno, pa je morao ranije da napusti parket i pre svih saigrača ode u svlačionicu.

Drugo poluvreme je startovao u petorci, ali se vidljivo sporije kretao, pa je morao da izađe iz igre posle dva minuta i više se nije vraćao.

Strahovali su u Realu na najgore, plašili su se da su bez gorostasnog centra ostali na duže staze, ali prve prognoze ulivaju nadu Madriđanima.

Naime, prema lekarskim izveštajima, Tavares će biti na raspolaganju treneru uskoro, ali još uvek nije poznato da li će 31-godišnjak biti dostupan za drugu utakmicu, prenosi španska novinarka Pilar Kasado.

Jasno je da nije došlo do kidanja ligamenata, što je svakako sjajna vest, ali je takođe jasno da centar Reala neće do kraja serije biti na svom maksimumu, što će crno-beli eksploatisati.

Real i Partizan drugu utakmicu u ovoj seriji igraju u četvrtak od 20.45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading