PARTIZAN IM UTERAO STRAH U KOSTI: Trener Reala već traži ALIBI za poraz od crno-belih!

Autor:

Sport

24.04.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno je da u Madridu nisu najsrećniji što igraju sa "parnim valjkom".

PARTIZAN IM UTERAO STRAH U KOSTI: Trener Reala već traži ALIBI za poraz od crno-belih!

Foto: Starsport

Ćus Mateo

Košarkaši Partizana započinju svoj pohod na titulu Evrolige, a prvi meč u okviru četvrtfinalne serije protiv Real Madrida je na programu u utorak, od 20 časova i 45 minuta.

Crno-beli su regularni deo elitnog takmičenja završili na šestom mestu, pa su tako završili u okršaju sa vicešampionom Evrope, koji se trenutno ne nalazi u baš sjajnoj formi.

To je posle meča sa Huventudom u Endesa ligi, koji su Madriđani rešili u svoju korist sa 86:76, potvrdio i Čus Mateo, trener Reala, koji je istakao da njegov tim ima jako malo vremena da se pripremi za meč sa Partizanom, ali da je najbitnije da se niko nije povredio.

- Mislim da je to moglo da se reši na drugačiji način, ali to ne zavisi od nas i dovelo nas je do toga da igramo protiv tima koji takođe ima evropske obveze tokom nedelje. Ostalo nam je vrlo malo vremena da se pripremimo za utakmicu u utorak. Nemamo ni 48 sati. U tom smislu, bio je to meč koji je mogao da nas omete, ali dobro je što niko nije imao zdravstvenih problema - rekao je Mateo.

Foto: Starsport

Čus Mateo, trener Reala iz Madrida

Podstimo, tokom prethodnih mesec dana, na povrede su se žalili Serhio Ljulj, Najdžel Vilijams-Gos, Gabrijel Dek i Vensan Poarije, ali deluje da će svi oni biti spremni za duel sa izabranicima Željka Obradovića.

Prvi meč je na programu u utorak, drugi se igra u četvrtak, a zatim se serija seli u Beograd, gde će u utorak biti odigran treći duel ove dve ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading