NEZAPAMĆENO! Željko Obradović učinio nešto NEVEROVATNO - cela Evropa BRUJI o treneru Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.04.2023

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoc je "previše neodoljiv", tvrde na Pirinejima.

NEZAPAMĆENO! Željko Obradović učinio nešto NEVEROVATNO - cela Evropa BRUJI o treneru Partizana! (VIDEO)

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Trofejni stručnjak Željko Obradović predstavlja pravi fenomen, o čemu svedoči i neverovatan doček koji su mu priredili Zadrani. Načinom na koji su Hrvati dočekali Žoca bavila se i španska "Marka" u tekstu pod nauivom „Željko Obradović je večan: Ogromne ovacije u Zadru“.

Španci podsećaju na istoriju složenih međunacionalnih odnosa na Balkanu, koji se reflektuju i na sport, a čiji koreni leže u raspadu "stare Juge".

Od pomenutog raskola, čudno je videti znake naklonosti između jednog i drugog naroda, pa i na sportskom nivou. Ali Željko Obradović je suviše neodoljiva figura da bi izbegao pohvale - ocenjuje se u tekstu španskog lista.

 

 

Osim Zadra, Obradović je na sjajan način primljen i u Splitu, što je nešto nezapamćeno na nivou takmičenja u AdmiralBet ABA ligi.

"Marka" se, pored Željka, bavila i problemima Real Madrida uoči četvrtfinalne serije Evrolige protiv Partizana, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading