NAPAD NA TITULU U EVROLIGI! Obradović dobija PAKLENO POJAČANJE pred završne bitke!

Autor:

Sport

24.03.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće zanimljivo videti koliko daleko može ovaj tim.

NAPAD NA TITULU U EVROLIGI! Obradović dobija PAKLENO POJAČANJE pred završne bitke!

Foto: Starsport

Majk Džejms protiv Partizana

Košarkaši Monaka igraju fenomenalnu sezonu u Evroligi.

Tim iz Kneževine pod vođstvom Saše Obradovića trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli i ima skor od 19 pobeda i deset poraza.

Boriće se Monako za treću poziciju sa Barselonom koja je na 20-10, a možda uđe u trku i za drugo mesto sa Realom koji je na skoru 20-9. Ovaj tim je pokazao da može da napadne i trofej u Evroligi, a pred završne bitke dobio je i pakleno pojačanje.

Naime, Majk Džejms, prva violina ovog tima, vraćen je u sastav posle nekoliko mečeva sa kojih je izostao. 

Republika

Foto: Starsport

Majk Džejms

 

Deluje da je sve kulminiralo posle sukoba sa Sašom Obradovićem, a Džejms je suspendovan zbog "kršenja internih pravla" pa je propustio mečeve protiv Baskonije i Virusa u Evroligi, Roana i Le Portela u šampionatu Francuske i Pau Orteza i Le Mana u Kupu. Sada će se ponovo vratiti na teren, potvrdili su čelnici kluba:

- Sa zadovoljstvom obaveštavamo sve da je rešen problem unutar tima koji je doveo do suspenzije. Menadžment kluba odlučio je da vrati Majka u tim i on je ponovo deo grupe i učiniće sve da pomogne ekipi da dođe do zacrtanih ciljeva - navodi se u saopštenju.

Naredni meč Monako igra protiv Valensije kući (petak, 19.00), a zanimljivo je i to da su i bez Džejmsa izabranici Saše Obradovića uspeli da slave u svih šest pomenutih utakmica.

Takođe, Monako je u seriji od devet pobeda u svim takmičenjima i nema sumnje da će sa Džejmsom u timu san o osvajanju Evrolige biti još realniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading