ZVEZDA ILI PARTIZAN? Raduljica se NALJUTIO, pa otkrio šta će dalje - "Ma, kakva penzija!"

Autor:

Sport

19.09.2022

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar rešio da se oglasi i stavi tačku na medijske spekulacije.

ZVEZDA ILI PARTIZAN? Raduljica se NALJUTIO, pa otkrio šta će dalje - "Ma, kakva penzija!"

Foto: Starsport

Srpski centar Miroslav Raduljica

Srpski centar Miroslav Raduljica poručio je da trenira više nego ikad, te da još uvek ne razmišlja o košarkaškoj penziji.

Nedavno se pojavila informacija da je Raduljica odbio ponudu Crvene zvezde, kako bi vozio maper po Americi, a dugogodišnji as "Orlova" tako nešto je odlučno demantovao.

- Izjavljivao sam i ranije da ću kad završim karijeru motorom otići na “Rutu 66”. Ideja sa Žikom Jelićem i Boškom Čukićem koji organizuje put, sigurno je došla kao nešto što bih ja radio. Samo je pitanje da li će to biti u mojoj pauzi? Ukoliko oni budu išli tokom moje sezone, kao recimo sada ili na proleće, sigurno neću moći da idem. Ukoliko bude u vreme mog odmora, naravno da je to moja želja i ne vidim ništa loše u tome. Taj put će se definitivno dogoditi, u kojoj konstalaciji i kada to ne mogu da znam. Sigurno da ga neću staviti ispred svoje karijere, koja nije još završena - naveo je Raduljica, kome je naročtio zasmetao medijski senzacionalizam.

Zasmetalo mi je što se pravi senzacija. Zašto se mediji koji su to pisali nisu setili da dođu da me snime kako treniram ili da me intervjuišu o ponudama koje imam, prihvatam ili ne prihvatam? Izvlače iz konteksta jednog od najvećih legendi muzike na našim prostorima. Njegove reči su iz najbolje namere jer se i on raduje, kao i ja, ako se ta ideja ostvari da idemo zajedno. Žiku poštujem kao prijatelja i muzičara i ne mogu ništa da mu uzmem za zlo, jer ništa loše nije ni mislio.

Republika

Foto: Starsport

Gluposti - Raduljici zasmetale medijske glasine i "izvrtanja"

Srbin će pažljivo razmotriti opcije koje mu stoje na raspolaganju u poznim igračkim godinama.

Neka se odluče da li je Zvezda ili Partizan. Ne čitam novine toliko, pa su mi prijatelji sa jedne i sa druge strane govorili da sam odbio Partizan i Zvezdu da bih išao na put. Svaku ponudu koju dobijem vrlo dobro razmotrim i sigurno ne bih lično zadovoljstvo stavljao ispred takvih ponuda dok sam još aktivan igrač. Pogotovu klubova iz Evrolige. Svestan sam da me mnogi smatraju drugačijim, ali to nikada ne bih uradio - rekao je 34-godišnji košarkaš, koji je potom zaključio:

Treniram svakodnevno, više nego ikad. Znojim se da bi ostao u formi i da bi iskoristio ponudu koja će da dođe ili je možda već tu. Ne da se trudim, nego nikada nisam bio u boljoj formi. Možda zbog godina i iskustva, toga što sam dosta zreliji, spremniji za neke nove izazove. Ne sećam se da sam ovoliko trenirao ni kada sam imao 20 godina. Mislim da sam sada u boljoj formi nego kada sam bio daleko mlađi. Čekam da se pojavi nešto. Nisam izbirljiv, niti je u pitanju visina ugovora. Čekam pravu priliku koja će biti dostojna mojih godina, iskustva i nečega što želim u životu - zaključio je Miroslav Raduljica u razgovoru za "Mozzart Sport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ajde

20.09.2022 19:31

U svoj PARTIZAN ! NEMA dileme