BIVŠI AS PARTIZANA POTPISAO: Nakon Eurobasketa pronašao novi klub!

Autor:

Sport

15.09.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo 7 dana nakon ispadanja sa Eurobasketa, reprezentativac Bosne i Hercegovine je vrlo brzo potpisao za novi klub.

BIVŠI AS PARTIZANA POTPISAO: Nakon Eurobasketa pronašao novi klub!

Foto: Tanjug/AP

Amar Gegić će od naredne sezone nositi dres Pariza. Gegić, koji je u sezoni 2018-19 nosio dres Partizana, potpisao je ugovor sa klubom iz glavnog grada Francuske.

U redove Pariza stiže nakon što je prošle godine sa Cibonom osvojio duplu krunu u Hrvatskoj, a takođe je bio i član svoje reprezentacije na prvenstvu Evrope. Gegić je na tom takmičenju beležio malo više od četiri poena u proseku, uz po jedan skok i asistenciju. Bosna I Hercegovina je takmičenje završila u grupi, nakon što je u meču odluke poražena od Litvanaca, iako je zabeležila 2 pobede - protiv Mađarske i Slovenije.

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Bosne i Hercegovine posle pobede nad Mađarskom

 

Gegić je karijeru započeo u Sparsima iz Sarajeva, odakle je 2016. godine prešao u minhenski Bajern. Iz Bajerna je stigao u Partizan, gde se zadržao jednu sezonu, odakle je prešao u Slobodu iz Tuzle. u sezoni 2020-21 je ponovo igrao u Sparsima, a zatim je usledio prelaz u Cibonu, gde je bio jedan od najboljih igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading