Važna je pobeda: Srpski basketaši na iskustvo do trijumfa u prvom kolu Svetskog prvenstva!

Autor:

Sport

21.06.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počielo Svetsko prvenstvo u basketu 3×3 u belgijskom gradu Antverpenu. Održava se od 21. do 26. juna, a srpska reprezentacija je već odigrala prvi meč.

Važna je pobeda: Srpski basketaši na iskustvo do trijumfa u prvom kolu Svetskog prvenstva!

Foto: www.profimedia.rs

Dejan Majstorović

Reprezentacija Srbije je u prvom kolu pobedila Novi Zeland sa 21:19, a interesantno je da su Orlovi prvi put poveli sa 17:15. Ključni su bili faulovi, ali čini se i bolja fizička spremnost tima Srbije.

Igraće danas srpski momci i protiv Portorika (od 14.55 časova).

Poslednja dva meča u grupi Srbija će igrati u četvrtak (23. juna) i to prvo protiv Brazila (od 12.20 časova), a potom i od 14.00 sati protiv Francuske.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dejan Majstorović

Neophodno je zauzeti jedno od prva dva mesta u grupi kako bi se reprezentacija Srbije plasirala u četvrtfinale prvenstva.

Put Antverpena krenula je ekipa u sastavu: Dejan Majstorović, Marko Branković, Strahinja Stojačić i Mihailo Vasić, dok ih prati stručni štab u sastavu: Marko Ždero – selektor, Danilo Lukić – trener, Stojan Subašić – fizioterapeut, uz tim menadžera reprezentacije Gorana Vojkića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading