NBA: Ne pomažu ni sjajne partije, Jokić i Bogdanović osetili gorčinu PORAZA! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.02.2022

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon kratkog odsustva sa parketa usled povrede, srpski reprezentativni centar vratio se na parket, ali nije uspeo da pomogne svojoj ekipi da ostvari novi trijumf protiv ekipe Nju Orleansa. I drugi srpski internacionalac i pored zapažene partije, morao je da "pruži ruku", u tom momentu, boljem rivalu.

NBA: Ne pomažu ni sjajne partije, Jokić i Bogdanović osetili gorčinu PORAZA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ni 25 postignutih poena, 12 skokova i devet asistencija Nikole Jokića, nisu bili dovoljni košarkašima Denvera da savladaju ekipu Nju Orleansa. Na kraju 113:105 u korist Pelikansa.

U poslednju deonicu meča, dve ekipe su ušle poravnate. Taj period Jokić je okončao sa dve postignute trojke, ukupno deset postignutih poena, ali je sa druge strane nezadrživ bio Herbert Džons. Košarkaš Nju Orleansa je u završnu četvrtinu ušao sa svega sedam postignutih poena, ali je zatim nanizao čitavih 18 i bio najzaslužniji za trijumf svoje ekipe.

 

 

Pored Jokića u ekipi Denvera raspoloženi su bili Monte Moris i Vil Barton. Moris je ubacio pet trojki, stigao je do učinka od 19 poena i četiri asistencije, a Vil Barton punio je sve kolone. Meč je završio sa 17 poena, četiri skoka, tri ukradene lopte i dve asistencije. Kod Nju Orleansa su se u dobrom svetlu prikazali Brendon Ingram i Džekson Hejs, koji su ostvarili dabl-dabl, kao i Jonas Valančijunas. Litvanac je doprineo trijumfu sa 18 poena, sedam skokova i četiri asistencije, Ingram je dodao 23 poena i 12asistencija, dok je Hejs sakupio 11 lopti ispod obruča i ubacio 22 poena.

 

 

Drugi srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, ušao je u seriju od pet uzastopnih mečeva sa dvocifrenim košgeterskim učinkom, ali ni to nije bilo dovoljno njegovoj ekipi da stigne do trijumfa. Toronto je slavio rezultatom 125:114 čime su pokazali da se nalaze u sjajnoj formi kada su timovi Istočne konferencije u pitanju.

Ekipa Atlante je u poslednju deonicu meča ušla sa dvocifrenim zaostatkom, a tako su i okončali duel protiv ekipe iz Kanade.  Reptorsi su sveli Trea Janga na 22 poena, 13 asistencija i šest skokova, a Deandrea Hantera i Džona Kolinsa na 23 poena. Srpski reprezentativac je imao odličan procenat šuta van linije 7,24. Ubacio je četiri trojke iz devet pokušaja, ali pomoći Atlanti nije bilo.

 

 

Košarkaši Denvera nakon ovog poraza i dalje drže šestu poziciju na tabeli Zapadne konferencije sa skorom 28-24, dok je ekipa Bogdana Bogdanovića sa 25 pobeda u 52 odigrana meča trenutno desetoplasirana na istoku i sledi joj velika borba makar za plej-in fazu takmičenja.

U ostalim mečevima postignuti su sledeći rezultati:

Šarlot - Klivlend 101:102

Detroit - Boston 93:102/Bej 21 - Tejtum 24/

Indijana - Čikago 115:122

San Antonio - Hjuston 131:106

Juta - Bruklin 125:102

Portland - Oklahoma 93:96

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading