TRAGEDIJA: Dečak (14) slučajno upucao i ubio brata (11) nakon što je pronašao pištolj!

Autor:

Svet

28.04.2024

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija u porodičnom domu: Dečak (14) slučajno upucao i ubio brata

TRAGEDIJA: Dečak (14) slučajno upucao i ubio brata (11) nakon što je pronašao pištolj!

Foto: Tanjug/AP


U porodičnom domu u St. Petersburgu na Floridi, dečak od 14 godina slučajno je upucao i ubio svog 11-godišnjeg brata Amir Williamsa nakon što je pronašao pištolj u uličici blizu njihove kuće. Policija je stigla u dom nakon dojave i zatekla tragičan prizor - Amir je preminuo na licu mesta od prostrelne rane.


Prema izveštaju policije, dečak je priznao da je pronašao pištolj, tvrdeći da niko drugi u porodici nije znao da ga poseduju. U trenutku nesreće, majka dece nije bila kod kuće, a dečak je tvrdio da je pištolj pronašao sam. Ova tragična nesreća dogodila se dok su učenici u tom području imali slobodan dan u školi, a Amirov brat i 13-godišnja sestra bili su kod kuće.

Iako je slobodan dan za učenike trebalo da bude prilika za opuštanje i zabavu, ovaj događaj pokazuje kako su takvi dani ponekad izloženi riziku, posebno kada je reč o neodgovarajućem čuvanju oružja u domovima.

Još jedan uznemirujući detalj je činjenica da je samo dva dana pre ove tragične nesreće prijavljena krađa pištolja u istom području. Ova okolnost sigurno će biti uzeta u obzir tokom istrage ove nesreće.


Policija sarađuje s tužilaštvom kako bi utvrdila da li će biti podignuta optužnica protiv dečaka. Istražitelji će pažljivo analizirati sve detalje kako bi utvrdili odgovornost u ovoj tragičnoj situaciji. Ova nesreća još jednom pokazuje važnost odgovornog čuvanja oružja, posebno u domovima gde žive deca.

Ovaj tragičan događaj u St. Petersburgu na Floridi još jednom naglašava važnost bezbednog čuvanja oružja, naročito kada su deca u pitanju. Nadamo se da će istraga razjasniti sve okolnosti ove nesreće i da će služiti kao podsetnik na važnost prevencije sličnih tragedija u budućnosti.

(Index)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading