Ovo će biti najvažnije Vučićevo obraćanje do sada - o Kosovu i Metohiji i Srebrenici!

Autor:

Vesti

28.04.2024

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić najavljuje obraćanje povodom povratka iz Njujorka

Ovo će biti najvažnije Vučićevo obraćanje do sada - o Kosovu i Metohiji i Srebrenici!

Foto: Printskrin/RTV PINK


Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, najavio je da će se obratiti javnosti u ponedeljak u 18 časova, nakon povratka iz Njujorka. Očekuje se da će predsednik govoriti o aktuelnoj situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i o rezoluciji o Srebrenici. Pored ovih tema, Vučić je najavio da će dotaknuti i mnoge druge važne tačke.


Jedna od glavnih tema o kojima će predsednik Vučić govoriti jeste aktuelna situacija na Kosovu i Metohiji. Ovo pitanje predstavlja jedno od najosetljivijih u regionu i Vučićeva izjava će svakako privući pažnju kako domaće, tako i međunarodne javnosti.

 Rezolucija o Srebrenici takođe će biti jedna od ključnih tema obraćanja predsednika. Ova tema je izazvala veliku pažnju javnosti, kako u Srbiji, tako i u regionu, te se očekuje da će predsednik Vučić pružiti svoj osvrt na ovaj važan dokument.


Pored navedenih tema, predsednik Vučić najavio je da će govoriti i o mnogim drugim aktuelnim pitanjima. Detalji o ovim temama nisu još uvek poznati, ali se očekuje da će predsednik dati svoj osvrt na širok spektar pitanja koja su relevantna za društvo i političku situaciju u zemlji.

Očekuje se da će predsednikovo obraćanje nakon posete Njujorku privući pažnju javnosti i da će njegove izjave imati značajan uticaj na dalji tok događaja u zemlji i regionu. Svi zainteresovani će moći da prate Vučićevo obraćanje putem različitih medijskih kanala.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Nevena

28.04.2024 18:30

Ocekujemo Vucicevo obracanje i pozitivne informacije sa sastanka

Tanja

28.04.2024 18:31

Vučić će govoriti o svim aktuelnim temama i teškoj situaciji u kojoj se nalazi Srbija.

Jelena

28.04.2024 18:34

Веома велики притисак је на нашу земљу ових дана, али се Вучић храбро бори.

Ana

28.04.2024 18:36

Вучић је одговоран државник и обавештава народ о свим важним питањима.