"SVAKE NEDELJE JE BILA NEKA TUČA" Političar koji važi za glavnog ZAVODNIKA objavio SLIKU IZ MLADOSTI i otkrio kakav je MOMAK BIO!

Autor:

Vesti

13.05.2024

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Političar je otkrio da je trenirao fudbal, te da je dane provodio na relaciji trening - utkamica - škola.

"SVAKE NEDELJE JE BILA NEKA TUČA" Političar koji važi za glavnog ZAVODNIKA objavio SLIKU IZ MLADOSTI i otkrio kakav je MOMAK BIO!

Foto: Printskrin/Instagram

Edin Đerlek, nekadašnji ministar bez portfelja i aktuelni potpredsednik Skupštine Srbije, objavio je sliku iz mladosti na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

Političar je otkrio da je trenirao fudbal, te da je dane provodio na relaciji trening - utkamica - škola.

- Jedna stara iz fudbalskih dana... Kada sam dane provodio na relaciji trening - utakmica - škola i kada je svake nedelje bila neka tuča, uglavnom zbog sestre ili nečeg drugog - poručio je Đerlek i uz objavu stavio emotikon smeha.

A koliko se političar promenio vidi se i po fotografiji koju je objavio, a koja je iz tog perioda.

Inače, Đerlek je rođen 23. januara 1987. godine u Beogradu, gde je završio osnovnu školu i Osmu beogradsku gimnaziju.

Kako se navodi u njegovoj biografiji, 2006. godine je upisao Institut za arapski jezik u trajanju od tri godine na Univerzitetu "Abu Nour“ u Damasku (Sirija) koji je završio u rekordnom roku.

Podsetimo, tadašnji ministar betportfelja Edin Đerlek i predsednik Opštine Bela Palanka Goran Miljković obišli su pre par meseci rekonstrukciju vodozahvata "Vrelo" u toj opštini.

Ministarstvo je u julu 2023. godine potpisalo sa Opštinom Ugovor o sufinansiranju rekonstrukcije na vodozahvatu i rezervoarima "Vrelo" u sistemu vodosnabdevanja Bele Palanke o ulaganju vrednom osam miliona dinara za taj projekat. Svake godine usled obilnijih padavina i naglog topljenja snega ovaj izvor suočavao se sa zamućenjem - što predstavlja veliki rizik po zdravlje stanovništva.

Zbog čestih kvarova i zastarelosti opreme na vodozahvatu i neispravne vode za piće, dolazilo je i do čestih isključenja sa vodovodne mreže. Realizacijom projekta konačno je stavljena tačka na ovaj problem, a kvalitet života građana biće značajno unapređen.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading