Reprezentativci Francuske skandirali Putinu (VIDEO)

Autor:

Sport

09.11.2022

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije uživao.

Reprezentativci Francuske skandirali Putinu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra utakmicom između domaće selekcije i Ekvadora, a titulu prvaka brani reprezentacija Francuske.

"Trikolori" su pre četiri godine u velikom finalu rezultatom 4:2 pobedili Hrvatsku, a posle meča je u svlačionici Olimpijskog stadiona u Moskvi usledilo ogromno slavlje.

Izabranici Didijea Dešana su pevali, skakali, prskali se šampanjcem, a onda su u svlačionicu ušli predsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik Francuske Emanuel Makron.

Tada su Francuzi započeli skandiranje Putinu koji se smeškao, a zatim je istu čast dobio i Makron.

Na predstojećem Mundijalu u Kataru će Francuzi pokušati da odbrane tron, a nalaze se u grupi D, zajedno sa Danskom, Australijom i Tunisom.

Prvi meč na šampionatu će "Galski petlovi" odigrati 22. novembra protiv Australije, pa će četiri dana kasnije ukrstiti koplja sa drugom evropskom ekipom iz grupe, a na kraju će poslednjeg dana novembra igrati sa Afrikancima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
zztop

09.11.2022 22:04

KO ONO BEŠE VICEPRVAK - SREBRNI U RUSIJI ...