OSIPA SE STRUČNI ŠTAB PARTIZANA! Posle Duljaja, crno-beli ostali BEZ JOŠ JEDNOG VAŽNOG šrafa pred večiti derbi!

Autor:

Sport

15.04.2024

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg crno-belih ostao bez pomoćnika.

OSIPA SE STRUČNI ŠTAB PARTIZANA! Posle Duljaja, crno-beli ostali BEZ JOŠ JEDNOG VAŽNOG šrafa pred večiti derbi!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana izgubili su od Čukaričkog rezultatom 3:2 u okviru poslednjeg kola regularnog dela Superlige Srbije. Defintiivno crno-belima u drugom delu šampionata ne cvetaju ruže, nakon što su bili jesenji prvaci. Trenutno zaostaju za Crvenom zvezdom sedam boda, a okršaj sa večitim rivalom imaće u subotu, a nakon tog meča biće dosta jasnija slika.

Peh za pehom stiže Partizan. Naime, na meču sa crveno-belima neće moći da računaju na Igora Duljaja zbog suspenzije, pa će ekipu voditi Albert Nađ. Međutim, u Humskoj se desio jedan odlazak, a to je pomoćnik trenera crno-belih, Valerio Zudas koji je napustio klub, prenosi Meridian Sport.

Republika

Foto: FK Partizan

Valerio Zudas

Italijan se oprostio od igrača i stručnog štaba, a bio je zadužen za defanzivu koju u poslednje vreme nikako ne funckioniše, a ceh je platio upravo Zudas. On se prošlog leta pridružio Partizanu, a došao je iz moldavskog Šerifa. Još uvek se ne zna ko će biti njegova zamena.

Zudas je u dosadašnjoj karijeri radio i sa Stefanom Piolijem dok je bio trener Lacija. Sigurno je da crno-beli moraju u velikoj meri da porade na odbrani, pošto nešto baš ne štima u zadnjoj liniji crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nenad

15.04.2024 16:00

U subotu dan žalosti što nema Duljaja. Jak šraf u igri grobara. Strašno.