RAMPA ZA DILETU LEOTU: Zabranili joj ulaz u poznati NOĆNI KLUB! Evo šta je razlog!

Autor: M. M.

Sport

09.04.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijatna situacija za voditeljku i njenog supruga.

RAMPA ZA DILETU LEOTU: Zabranili joj ulaz u poznati NOĆNI KLUB! Evo šta je razlog!

Foto: Instagram.com/dilettaleotta

Najpoznatija svetska fudbalska voditeljka, Dileta Leota, doživela je nedavno veliku neprijatnost.

Naime, ona je sa svojim partnerom Lorisom Karijusom, golmanom engleskog Njukasla, želela da uđe u jedan od najpoznatijih noćnih klubova u Evropi - Berghajn. Međutim, obezbeđenje na ulazu je nije pustilo unutra.

- Bila sam u Berlinu i želela sam da uđem u Berghajn, poznati noćni klub, koji ima strogu kontrolu na ulaznim vratima - prenose italijanski mediji reči atraktivne plavuše.

Leota i Karijus su bili na kratkom odmoru u Berlinu.

- Pojavila sam se na vratima u svom prelepom kaputu i sa širokim osmehom ih pozdravila, ali nikad u životu me nisu tako odbili. Ne postoji službeni dres-kod, ali posetitelji tog kluba uglavnom nose crne autfite - dodala je.

Još uvek nagađa o razlozima zbog kojih je izvisila za žurku.

- Loris je pogrešio, između ostalog, jer me je poslao prvu unutra. Devojke obično imaju više šansi da uđu, ali, kada su me pogledali, nisu me primili - otkrila je Dileta.

Zloglasni Berghajn je, inače, sveti gral berlinskog noćnog života, elektronske muzike i onih koji maštaju o ispunjenju seksualnih fantazija. Popularnosti su doprineli nastupi poznatih muzičara poput Lejdi Gage, ali i tračevi da su odbili ulazak Britni Spirs. Berghajn je na glasu kao klub pred kojim ćete satima čekati u redu za ulazak, ali ni to nije garancija, jer na kraju o tome odlučuju izbacivači. Na internetu se mogu pronaći saveti o tome kako se obući, ponašati u redu, šta nikako ne smete raditi kako biste prošli kroz famozna vrata. Žurka traje od petka uveče do ponedeljka ujutro, dok su u toaletima zabranjena ogledala kako goste ne bi šokirao sopstveni izraz lica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading