PRVO ON OTKAZAO SRBIJU, SADA JE ONA NJEGA! Piksi JASAN o Svilarovom statusu: "Nećemo ga pozivati"!

Autor:

Sport

18.03.2024

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor je odstranio sve moguće nedoumice oko aktuelnog golmana Rome.

PRVO ON OTKAZAO SRBIJU, SADA JE ONA NJEGA! Piksi JASAN o Svilarovom statusu: "Nećemo ga pozivati"!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije se okupila u Staroj Pazovi, gde će se pripremiti za dve prijateljske utakmice koje predstoje protiv Rusije i Kipra, koje se igraju 21. marta u Moskvi, odnosno, 25. marta u Larnaki, a zbog toga se medijima obraća i selektor reprezentacije Dragan Stojković Piksi.

Specifična je bila izjava o statusu MiletaSvilara. Već neko vreme se vodi polemika o njegovom nastupu, a delovalo je u jednom trenutku da će preći u belgijski tabor. Sada, kada je to skoro zvanično i nemoguće, selektor je otkazao njemu svako mogućnost da bude pozvan. 

- Znate već o čemu se radi. Sportski direktor Rome nas je obavestio da ne želi više da brani za Srbiju, mada ne znam ni kad je branio, branio jednom. Nismo izgubili ništa. Njegova odluka. Poštujem je. Neće biti pozivan naravno - Ne ulazim u razloge rekao je Piksi. 

Foto: www.profimedia.rs

Mile Svilar

Ove prijateljske utakmice se igraju u sklopu priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo, na kom će Srbija uzeti učešće ovog leta u Nemačkoj, a gde se nalazimo u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Piksi je za ove prijateljske utakmice pozvao i najbolje od najboljih, dok se tu nalaze i novi fudbaleri poput Srđana Mijailovića iz Zvezde, ali i Sameda Baždara iz Partizana, koji bi trebalo da se pokaže u najboljem svetlu. Neke od fudbalera je morao da "pozajmi" i selektorima mlađih kategorija.

Pored Svilara, u na ovim mečevima neće nastupati Dušan Vlahović, koji je morao da otkaže usled bola u leđima, kao ni Matija Nastasić, koga će u nacionalnom timu za predstojeće susrete zameniti dobro poznato lice, Srđan Babić. 

Podsežamo, na spisku reprezentacije se nalaze:

Golmani: Vanja Milinković - Savić, Predrag Rajković, Đorđe Petrović.

Odbrana: Milan Gajić, Nikola Milenković, Erhan Mašović, Strahinja Eraković, Srđan Babić, Strahinja Pavlović, Aleksa Terzić.

Vezisti: Saša Lukić, Sergej Milinković-Savić, Saša Zdjelar, Srđan Mijailović, Andrija Živković, Mijat Gaćinović, Filip Kostić, Dušan Tadić, Lazar Samardžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading