FSS SPREMIO BOMBU: Piksi krenuo po novog reprezentativca Srbije!

Autor:

Sport

18.02.2024

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" bi mogli da dobiju veliko pojačanje.

FSS SPREMIO BOMBU: Piksi krenuo po novog reprezentativca Srbije!

Foto: fss.rs

Fudbaleri Bajerna iz Minhena danas (nedelja) od 17.30 gostuju Bohumu u meču 22. kola Bundeslige, a na tribinama Rurstadiona naći će se i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, navodi "Sportklub".

Piksi će na toj utakmici uživo pratiti potencijalnog reprezentativca Srbije, mladog vezistu Bajerna Aleksandra Pavlovića, koga takođe i Nemci žele da vide u svom nacionalnom timu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Pavlović

Mladi fudbaler rođen 2004. godine već je privukao pažnju svojim izdanjima u dresu Bajerna, što je podiglo veliku prašinu u fudbalskoj Srbiji.

Pavlović je napravio značajan iskorak prekomandom iz drugog tima Bajerna, ostvarivši zapažene rezultate – postigao je dva gola i napravio isto toliko asistencija na deset bundesligaških mečeva. Ovaj univerzalni vezista već je stekao reputaciju superperspektivnog fudbalera Starog kontinenta.

Selektor Stojković istakao je da je spreman da pruži šansu svakom talentovanom srpskom fudbaleru, uključujući i Pavlovića.

Podsetimo, Fudbalski savez Srbije je prethodno Nemcima "ukrao" i jednog od najboljih mladih vezista Serije A Lazara Samardžića, koji je već sa svojom 21 godinom upisao pet nastupa u dresu "orlova".

Republika

Foto: Starsport

Lazar Samardžić

Ukoliko Stojković ubedi Pavlovića da prihvati poziv Srbije, to bi mogao da bude posao koji bi promenio budućnost našeg reprezentativnog fudbala, s obzirom na kvalitet koji mladi as Bavaraca poseduje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading