ATMOSFERA DELIJA JE ZA PAMĆENJE! Golman Zvezde priželjkuje i obećava JEDNU stvar pred Čukarički!

Autor:

Sport

22.02.2024

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mi ćemo učiniti sve kako bismo ih obradovali novim trijumfom"

ATMOSFERA DELIJA JE ZA PAMĆENJE! Golman Zvezde priželjkuje i obećava JEDNU stvar pred Čukarički!

Foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli nastavljaju da ulepšavaju život svim ljubiteljima kluba. Prvo je objavljeno da će navijači Crvene zvezde, koji su kupili ulaznice za meč protiv Čukaričkog, dobiti besplatnu kartu za 172. večiti derbi, a potom su se crveno-beli odlučili da obraduju najmlađe navijače besplatnim ulazom na meč protiv "brđana".

Golman Zvezde Omri Glazer ističe da ekipa ima samo jedan cilj. 

- Nisam mogao da poželim bolji povratak na teren. Ostvarili smo pobedu na teškom gostovanju, a uz to sam uspeo i da ostanem nesavladan. Zbog povrede sam bio primoran da propustim utakmice na pripremama, kao i prvi meč u prolećnom delu sezone. Međutim, vredno sam radio svaki dan, kako bih što pre bio spreman. Zabeležili smo dve pobede i želimo da nastavimo u istom ritmu, s obzirom na to da je pred nama težak raspored i da nas tek očekuju utakmice sa ekipama iz gornjeg dela tabele. Cilj je isti, kao i na početku sezone, a to je osvajanje duple krune – istakao je Omri Glazer.

Republika

Foto: starsport

Zvezda - Voždovac

Navijači Crvene zvezde su oduševili Glazera na utakmici protiv Voždovca, koju je propustio zbog povrede, te se nada da će istu atmosferu osetiti i na duelu protiv Čukaričkog.

- Prva utakmica protiv Voždovca je bila za pamćenje, žao mi je što sam bio pored terena, ali sam sa druge strane imao priliku da pažljivo ispratim atmosferu i sjajne koreografije, koje su priredili naši navijači. Imam veliku želju da u subotu protiv Čukaričkog igram u istom ambijentu. Zvezdaši su nam pružili neverovatnu podršku, koja nam mnogo znači u borbi za titulu. Pozivam ih da dođu na Marakanu i u subotu, a mi ćemo učiniti sve kako bismo ih obradovali novim trijumfom – zaključio je Omri Glazer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading