MILOJE POSLE PREOKRETA NA PRIPREMAMA: Rezultat jako bitan, morate imati pobednički mentalitet!

Autor:

Sport

17.01.2024

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Zvezde zadovoljan.

MILOJE POSLE PREOKRETA NA PRIPREMAMA: Rezultat jako bitan, morate imati pobednički mentalitet!

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je izbegla nezgodnu situaciju i zahvaljujući podmlatku uspela da pobedi na prvoj pripremnoj utakmici na Kipru.

Crveno-beli savladali su pretposlednji tim tamošnje druge lige - Floraku sa 3:2 (1:2) posle preokreta, a heroj je bio Nikola Knežević, strelac gola u 89. minutu. Prethodno je trener Milojević u drugom poluvremenu, umesto starijih, uveo mlade igrače, koji su u 60. minutu preko Mitrovića stigli do egala. U prvom poluvremenu bio je 2:1 za Floraku.

Trener Zvezde Milojević bio je zadovoljan.

- Pa dobro, počeli smo da radimo u Beogradu dva tri dana i ovo je bila prva utakmica. Ima mnogo tehničkih elemenata koje hoćemo da implementiramo. Složiću se da je rezultat jako bitan, morate imati pobednički mentalitet. Nismo realizovali neke svoje šanse, tako da ima elemenata za ispravljanje, ali ova utakmica će nam pokazati šta treba da implementiramo u svoju igru. Za sada sam zadovoljan da iz ovakvih utakmica izađemo bez povreda, a za finese ima vremena. Raduje me što mlađi igrači igraju za pobedu kakav god da je rezultat i kakva god da je utakmica u pitanju - rekao je Milojević i osvrnuo se na uslove na Kipru:

- S obzirom da sam ja bio na Kipru, ovaj hotel je neverovatan. Imamo hibridni teren, reflektore, maksimalne uslove. Vrlo je bitno vežbati na veštačkoj travi, s obzirom da smo umeli u prošlosti da gubimo utakmice na toj podlozi.

Falili su reprezentativci.

- Raduju me igrači na Kupu Afričkih nacija. Pravimo analize i u kontaktu smo sa igračima. Sigurno da mi je drago zbog njihove igre, sve su to igrači Zvezde i želim im sve najbolje - zaključio je Milojević. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading