UDARNIČKI NA KIPRU: Trener Milojević iznenadio fudbalere Crvene zvezde! MORALI SU DA ZAPNU!

Autor: M. M.

Sport

16.01.2024

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi se jako!

UDARNIČKI NA KIPRU: Trener Milojević iznenadio fudbalere Crvene zvezde! MORALI SU DA ZAPNU!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde danas u popodnevnim časovima odradili su poslednji trening pred kontrolnu proveru protiv kiparske Hlorake u sredu od 16 časova po srpskom vremenu, a trener Vladan Milojević je iznenadio svoje izabranike.

Bilo je očekivano da nakon jutarnjeg napornog treninga popodnevni bude lakšeg intenziteta, međutim, popularni Miloje odlučio je da oba treninga traju preko 90 minuta.

- Temeljno su crveno-beli radili na taktici pred duel protiv Hlorake: sve je krenulo od zagrevanja, a prvotimci su trčali u grupama kako bi podigli radnu temperaturu. Usledile su vežbe aktivacije, a pored dinamičkog zagrevanja uz prepone i 'merdevine',  stručni štab je uz to insistirao na 'druženju' igrača sa loptom. Posle uvodnih 15 minuta, pa sve do kraja treninga radilo se na tehničko-taktičkim detaljima. Formacijski postavljeni na terenu, izabranici Vladana Milojevića su se temeljno posvetili prvo odbrambenom, a kasnije i ofanzivnom segmentu igre - obaveštavaju na zvaničnom sajtu crveno-beli o dešavanjima na Kipru, pa dodaju:

Foto: FK Crvena zvezda

Večernji trening na Kipru

Podeljeni u ekipe u finišu treninga, fudbaleri su imali zahtev da implementiraju sve one zadatke koje im je prethodno objašnjavao i nametnuo stručni štab. Umor nije pokolebao crveno-bele, pa su veoma koncentrisano i marljivo pristupili svakom zadatku kako bi igra našeg tima izgledala disciplinovano, ali uz to atraktivno i lepršavo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading