FUDBALERI ZVEZDE KRENULI NA KIPAR! Milojević počinje pripreme bez PETORICE!

Autor:

Sport

15.01.2024

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli će se pripremati na "rajskom ostrvu".

FUDBALERI ZVEZDE KRENULI NA KIPAR! Milojević počinje pripreme bez PETORICE!

Foto: FK Crvena zvezda/Instagram

Šampion Srbije će poleteti na Kipar u 10 časova i 10 minuta, gde će brusiti formu za nastavak prvensta i odbranu titule.

U avionu za "rajsko ostrvo", pojaviće se i tandem Zvezdinih bisera, novopečeni reprezentativac Kosta Nedeljković i napadač Jovan Mijatović, iako je bilo priče da će njihov let otići za Birmingem i Njujork. 

Nedavno je odjeknula informacija da je bek tima sa Marakane prodat Aston Vili, dok je ubojiti napadač pred transferom u Njujork siti. Tvrdnje su se obistinile, s tim što će obojica završiti sezonu u Crvenoj zvezdi, a na leto napuniti kasu na Marakani. 

Transfer Koste Nedeljkovića u Aston Vilu iznosiće 9.000.000 evra plus 15 odsto od naredne prodaje, dok je franšiza MLS lige koja je deo Siti grupe za prelazak Jovana Mijatovića u Njujork siti ponudila 8.000.000 plus 2.000.000 evra!

 

 

Novi-stari trener Vladan Milojević će, inače, na Kipru računati na sve igrače osim reprezentativaca koji učestvuju na Kupu Afričkih nacija i Kupu Azije. To su: Hvang, Kraso, Kangva, Điga i Bukari.

Crveno-beli će tokom priprema u Pafosu odigrati pet kontrolnih mečeva, a traži se i onaj najjači rival za generalnu probu pred start prolećnog dela Superlige Srbije počinje 10. februara.

Pripreme Crvene zvezde na Kipru pratiće i Sportal koji ima specijalnog izveštača na licu mesta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading