TO SE ČEKALO! Vlahović OTKRIO gde nastavlja karijeru!

Autor:

Sport

01.12.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Juventusa odlučio da stavi tačku na spekulacije.

TO SE ČEKALO! Vlahović OTKRIO gde nastavlja karijeru!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski reprezentativac u redovima "stare dame" dao je intervju za “Gazetu delo sport”, u kome je otkrio kako se nosi sa kritikama iz prethodnih meseci, kada je bio na "golgeterskom postu".

Dušan Vlahović je otkrio da njegov agent i uprava bjanko-nera već vode pregovore o produžetku saradnje.

- Imam još dve i po godine ugovora. Srećan sam što sam ovde i nigde ne žurim. Ali moj agent i sportski direktor Đuntoli već razgovaraju - razrešio je sve dileme Vlahović gde će nastaviti karijeru ove zime.

Foto: Tanjug/AP

 

Nekadašnji golgeter Partizana i Fiorentine je otkrio i da u sportskom centru igra košarku protiv svog trenera Masimilijana Alegrija.

- Kada sam imao pet godina igrao sam košarku, ali svi moji drugovi iz kraja igrali su fudbal, tako da sam pitao majku da pređem na fudbal. Sklonili su nam koš u Kontinasi, ali Alegri zna da sam spreman i da može da me izazove u svako doba dana. Uvek je zadovoljstvo igrati protiv njega jer ima pobednički mentalitet koji može da prenese na vas. Uvek želi da pobedi, kao i ja. On je trener pobednik, imati takvog čoveka na klupi nam zaista pomaže.

Osvrnuo se na kraju i što će "orlovi" posle 24 godine igrati na Evropskom prvenstvu.

- Tokom Svetskog prvenstva nisam bio dobro, sada smo se, nakon 23 godine pauze kvalifikovali na Evropsko prvenstvo i ispisali novu stranicu istorije srpskog fudbala. Ali nisam zadovoljan. Imamo dobar tim i možemo da uradimo nešto značajno. Milinković Savić? Pitao sam ga samo da li je srećan u Saudijskoj Arabiji. Ja u Arabiji? Ponosan sam što igram za jedan od najvećih klubova na svetu. Trenutno vidim sebe samo ovde - istakao je Vlahović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading