TEŠKO DO BODOVA! Arsenal slavio u samoj završnici

Autor:

Sport

25.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arsenal se mučio na gostovanju

TEŠKO DO BODOVA! Arsenal slavio u samoj završnici

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Arsenala

Fudbaleri Arsenala u samoj završnici meča uspeli su da izvuku bodove protiv Brentforda u Premijer ligi. Naime, tobdžije su savaladli protivnike u samoj završnici meča. 

Igrao se 88. minut, kada je Kai Haverc na asistenciju Bukaja Sake pogodio mrežu Flekenovog gola i doneo tri bitna boda Arsenalu.

Mada izgledalo je kao da će se meč završiti bez golova. Na startu meča, već u 14. minutu Brajan Mbuemo je mogao da donese prednost Brentfordu, ali je odbrana izblokirala njego udarac i sačuvala mrežu Ramsdejlovog gola.

Nije bilo uzbuđenja sve do 42. minutu, kada je Leandro Trosar stigao na odbijenu loptu i glavom savladao golmana domaće ekipe.

Na kraju gol je poništen, glavni arbitar meča Tim Robinson je uz pomoć iz VAR sobe, došao do zaključka da je bio ofsajd.

Nije bilo konkretnih šansi ni u drugom poluvemenu, sve do 77. minuta kada je Nil Mupaj dobro gađao glavom u donji desni ugao, ali ponovo je defanzivac sačuvao Ramsdejla.

Izabranici Mikaela Artete su se trijumfom vratili na prvo mesto na tabeli Premijer lige, pošto je Mančester siti remizirao sa Liverpulom. Arsenal je na 30 bodova, a Siti je na 29. Prate ih Liverpul sa 28 i Totenhem sa 26 bodova. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading