ARSENAL SPREMA ZVER OD NAPADAČA! Mladi fudbalski talenat postigao DESET golova u jednoj utakmici

Autor:

Sport

18.11.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostrvo koje je prepoznatljivo po fudbalu, Engleska, u ovom trenutku nije u centru pažnje jer je klupski fudbal na pauzi, a njihova reprezentacija je već obezbedila mesto na Evropskom prvenstvu.

ARSENAL SPREMA ZVER OD NAPADAČA! Mladi fudbalski talenat postigao DESET golova u jednoj utakmici

Foto: tiktok

 Međutim, jedan mladi fudbaler iz Arsenala je uspeo da privuče pažnju i da postane glavna tema na ovom ostrvu. Radi se o samo 15-godišnjem Čidoziju Obi Martinu, koji je svojim neverovatnim poduhvatom pokazao da je jedan od najtalentovanijih igrača svog uzrasta.

Naime, u utakmici protiv vršnjaka iz Liverpula, mladi fudbaler Arsenala je postigao čak 10 golova, a njegov tim je slavio sa ubedljivih 14:3. Ovaj neverovatan uspeh nije prošao neprimećen, s obzirom da je Čidozi već trenirao sa prvim timom Arsenala, a nedavno je debitovao i za U21 i U19 selekciju. Takođe, pre samo mesec dana je postigao het-trik za U18 ekipu protiv Sautemptona.

Foto: tiktok

Čidozo Obi Martin, nova zver Arsenala

 


Ipak, ovaj poduhvat nije iznenađenje za one koji prate Obi Martinovu karijeru, s obzirom da je on već pokazao svoj talenat u mlađim kategorijama. On je i član danske U17 reprezentacije, ali je prošle godine nastupao za U16 selekciju Danske. Međutim, u februaru je debitovao za englesku reprezentaciju istog uzrasta, da bi u avgustu ponovo obukao dres danske reprezentacije, ovog puta godinu dana starijih momaka.

Iako je još uvek mlad, Čidozi Obi Martin već ima stipendijski ugovor sa Arsenalom za narednu sezonu, što jasno govori o tome koliko se veruje u njegov talenat. Još uvek je rano govoriti o tome da li će on krenuti stopama poznatog golgetera Erlinga Halanda, koji je pre četiri godine postigao devet golova na Svetskom prvenstvu do 20 godina, ali sigurno je da je velika budućnost pred ovim mladim fudbalerom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading