LEGENDA ENGLESKE BEZ PARDONA! Runi: Pio sam alkohol DOK SE NE ONESVESTIM!

Autor:

Sport

07.11.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada ne prihvatite pomoć, možete biti na zaista lošem mestu, a ja sam tamo bio nekoliko godina, kaže najbolji strelac u istoriji Mančester junajteda.

LEGENDA ENGLESKE BEZ PARDONA! Runi: Pio sam alkohol DOK SE NE ONESVESTIM!

Foto: Tanjug/AP

Vejn Runi

Vejn Runi jedan je od najomiljenijih fudbalera Engleske u novijoj istoriji. Tokom bogate karijere je najbolje partije pružao u dresu Mančester junajteda, ali i "gordog albiona", čime je stekao kultni status među sunarodnicima.

Međutim, njegov poročan život koštao ga je možda i bolje karijere, što je aktuelni trener Birmingema otkrio gostujući u jednom podkastu. 

- Moje oslobađanje u ranim dvadesetim godinama bio je alkohol. Otišao bih kući, proveo bih nekoliko dana u kući, nisam izlazio. Pio bih dok se skoro ne onesvestim. Nisam hteo da budem u blizini ljudi, pošto sam ponekad osećao sramotu. Ponekad osećaš da si izneverio ljude, nisam znao kako drugačije da se nosim s tim - rekao je Runi. 

Najbolji je strelac u istoriji Mančester junajteda sa 253 gola na 559 utakmica, a donedavno je bio najbolji strelac reprezentacije Engleske sa 53 golova.

Kada ne prihvatite pomoć, možete biti na zaista lošem mestu, a ja sam tamo bio nekoliko godina. Srećom, sada se ne plašim da razgovaram sa ljudima o problemima - istakao je Vejn.

Vejn Runi je osvojio pet šampionskih titula sa Junajtedom, Ligu šampiona, Ligu Evrope, FA kup, tri Liga kupa, četiri Komjuniti Šilda i Svetsko klupsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading