NEOČEKIVANO PRIZNANJE REALOVOG KAPITALCA: Belingem: Mrzeo sam fudbal! U čast legende i idola nosim broj pet!

Autor:

Sport

02.11.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od trenutno najboljih igrača sveta otvorio dušu.

NEOČEKIVANO PRIZNANJE REALOVOG KAPITALCA: Belingem: Mrzeo sam fudbal! U čast legende i idola nosim broj pet!

Foto: Tanjug/AP

Engleski fudbalski veznjak Džud Belingem osvojio je srca navijača širom sveta. Sa samo 20 godina, već je postao prva violiona madridskog Reala jer je postigao 13 golova na 13 utakmica ove sezone, što je impresivan učinak za igrača njegovih godina. 

U nedavnom intervjuu za "Lekip", otkrio je da je njegova čvrsta veza sa roditeljima jedan od ključeva uspeha. Oni su uvek bili tu za njega, rešavali sve situacije vezane za njegovu karijeru i pomagali mu da donosi prave odluke.


Moji roditelji nisu profesionalni menadžeri, ali su uvek bili uz mene. Nikada nisam uključivao agente u pregovore jer oni samo žele novac, a meni to nije najvažnije. Moja veza sa ocem i majkom mi daje ravnotežu u životu - rekao je Bellingem i dodao

- Recimo, pre odlaska u Real otac mi je spomenuo da me klub želi dok smo opušteno razgovarali o nekom filmu.

Njegova ljubav prema fudbalu nije uvek bila tako snažna. 

- Uvek sam hteo da igram za reprezentaciju Engleske. Šokiran sam jer to nisam postigao igrajući u Premier ligi. Kad sam bio mali, nisam voleo fudbal. Zvuči neverovatno. Kad bi mi neko oduzeo loptu, poludeo bih. Divio sam se igračima Birmingema Sebu Larsonu, Gregu Gardneru i Li Bojeru. Vejn Runi i Stiven Džerard igrači su u kojima sam pronašao uzore, a onda mi je jednom otac doneo Zidanov dres. Pitao sam ga ko je taj tip. Rekao mi je da odem na jutjub i pogledam. Od tad sam hteo da postanem Zidan. Imao sam sreću čak i da ga upoznam. Broj 5 nosim njemu u čast - rekao je Realov as.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading