SUPERLIGA SRBIJE: Vojvodini i Radničkom po bod, TSC slavio u evropskom derbiju!

Autor:

Sport

05.11.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrani su mečevi 14. kola.

SUPERLIGA SRBIJE: Vojvodini i Radničkom po bod, TSC slavio u evropskom derbiju!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Čukarički - TSC

Fudbaleri Vojvodine i Železničara odigrali su večeras u Novom Sadu bez pobednika 2:2 u meču 14. kola Superlige Srbije. Golove za Vojvodinu postigli su Radomir Milosavljević u 12. i Aleksa Vukanović u 14. minutu. Pogotke za Železničar dali su Đorđe Šušnjar u 64. i Ivan Lakićević u 76. minutu. Vojvodina se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji sa 19 poena, a Železničar je na 15. mestu sa 11 bodova. Fudbaleri Vojvodine će u narednom kolu gostovati TSC-u, dok će Železničar dočekati Crvenu zvezdu.

 Fudbaleri TSC-a pobedili su večeras u Beogradu ekipu Čukaričkog rezultatom 2:0 (1:0) u meču 14. kola Superlige Srbije. Golove za TSC postigli su Aleksandar Ćirković u 23. i Miloš Cvetković u 83. minutu. TSC se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli SLS sa 26 bodova, dok je Čukarički peti sa 17. TSC će u narednom kolu na svom terenu dočekati Vojvodinu, dok će Čukarički gostovati Partizanu.

Fudbaleri Voždovca i Radničkog iz Niša odigrali su večeras u Beogradu bez pobednika, 1:1 u meču 14. kola Superlige Srbije. Voždovac je poveo u 32. minutu, a u strelce se upisao Borisav Burmaz. Gosti su do boda stigli u 43. minutu pogotkom Save Petrova. Fudbaleri Voždovca se trenutno nalaze na petom mestu na tabeli sa 18 bodova, dok je Radnički 11. sa 13. Voždovac će u narednom kolu gostovati kragujevačkom Radničkom, dok će Radnički u Nišu dočekati Novi Pazar.

Sutra su na programu mečevi: Novi Pazar - Partizan (15), Spartak - Radnički (KG) (17), Napredak - IMT (18.30) i Mladost - Javor (19).
Crvena zvezda je sinoć u Beogradu pobedila Radnik 3:1. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading