TSC NIJE IZDRŽAO: Frajburg promarširao Bačkom Topolom

Autor:

Sport

26.10.2023

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin vodio na poluvremenu, a onda je Grifo sa tri gola doneo pobedu Frajburgu u trećem kolu Lige Evrope (3:1).

TSC NIJE IZDRŽAO: Frajburg promarširao Bačkom Topolom

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri TSC bili su na putu su da naprave čudo, ali su na kraju ipak poraženi od evidentno snažnijeg nemačkog tima.

Ekipa iz Bačke Topole je na svom terenu vodila na poluvremenu protiv Frajburga u meču trećeg kola Lige EvropeStrelac gola za TSC bio je levi bek Nemanja Petrović u 13. minutu. Odlično je ispratio centaršut Saše Jovanovića, prišunjao se iza leđa i zakucao loptu u mrežu.

Foto: Tanjug/AP

 

Samo nekoliko trenutaka, Miloš Vulić je mogao da duplira prednost. Na drugoj strani, Frajburg je ozbiljno pretio preko Salaja i Gintera, a opravdano je poništen i pogodak Holera. Nemci imaju mnogo problema sa povređenim igračima, pa su već do velikog odmora morali da vrše dve prinudne izmene.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Het trik: Vinćenco Grifo

Nažalost, Nemci su dobili penal u 49. minutu, a Vinćenco Grifo je bio precizan bele tačke za izjednačenje. Ali ni to nije sve! Nemci su nastavili da melju, pa im je u 55. minutu ponjišten gol zbog ofsajda, kao i u 37. minutu, ali su ipak ubrzo došli u vođstvo. Igrao se 59. minut kada je Grifo pogodio za 2:1 i to direktno iz slobodnog udarca, mada je istina lopta pogodila Ilića i završila u mreži. Nastavio je Frajburg da melje TSC pa je Grifo kompletirao het-trik u 73. minutu i, ispostaviće se, postavio konačnih 3:1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading