LAZETIĆ PRED DOLAZAK BUNDESLIGAŠA! Biće mu DRAGO da upozna OVOG čoveka!

Autor:

Sport

25.10.2023

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener srpskog viceprvaka Žarko Lazetić izneo je očekivanja pred meč TSC protiv Frajburga u 3. kolu A grupe Lige Evrope.

LAZETIĆ PRED DOLAZAK BUNDESLIGAŠA! Biće mu DRAGO da upozna OVOG čoveka!

Foto: Starsport

Trener TSC-a Žarko Lazetić

Ekipa iz Bačke Topole dočekaće na svom terenu nemačke ekipu, a očekivanja u taboru srpskog vicešampiona su velika. 

Trener Lazetić rekao je danas da je jasno ko je "favorit na papiru", ali da će njegov tim pokušati da iznenadi protivnika. Osvojen bod protiv Olimpijakosa (2:2) u prošlom kolu, dao je dodatno samopouzdanje Topolčanima.

- Očekivanja su najveća mogu â a kao i uvek, bez obzira na snagu protivnika. Jasno je ko je favorit na papiru. Tako je na svakoj utakmici Lige Evrope i Liga šampiona. Želim da budemo hrabri i odlučni kao što smo bili u prethodnim utakmicama - poručio je Lazetić.

Foto: Tanjug/AP

 

Strateg TSC je detaljmo analizirao protivničku ekipu, a posebno je istakao njihovu borbenost.

- Radi se o jako organizovanoj ekipi, koja se u Bundesligi do poslednjeg kola bori za Ligu šampiona. Biće mi drago da upoznam čoveka koji je već 12 godina u tom klubu, što govori dosta o njemu kao treneru ali i o klubu. Imaju izuzetno dobar sistem, mehanizme, u svim fazama su organizovani. Videćemo koliko ćemo uspeti da se suprotstavimo, želimo da ponovimo pristup kao na prethodnim utakmicama - istakao je trener TSC.

Na kraju je istakao da njegov tim ni za sutrašnji meč neće menjati pristup.

- Pristup je da znamo šta mi radimo sa loptom, kao i bez lopte u svakoj zoni terena. Ako se budemo branili, branićemo se svi, igrači, mi sa klupe, publika, ideja će biti da pokušamo da se nametnemo igrom - zaključio je Lazetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading