ČUKARIČKI U (NE)MOGUĆOJ MISIJI! "Brđani" doživeli krunu KARIJERE!

Autor:

Sport

25.10.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman fudbalera Čukaričkog Nemanja Belić kaže da je Fiorentina favorit na predstojećem meču trećeg kola Lige konferencija, ali je dodao da se njegov tim neće unapred predati.

ČUKARIČKI U (NE)MOGUĆOJ MISIJI! "Brđani" doživeli krunu KARIJERE!

Foto: Starsport

Utakmica između Fiorentine i Čukaričkog biće odigrana u četvrtak u Firenci od 21 čas.

- Lepo je igrati u Evropi, ovo su sad utakmice za uživanje. Neće biti treme, Fiorentina je kruna karijere za svakog od igrača. Teško da je neko osim Vranješa i Adžića igrao veće utakmice. Nema potrebe za strahom, imali smo ga protiv Genka i Olimpijakosa, tu školu smo naučili. Zbog prevelikog respekta prema rivalu olako smo primili dva gola, posle smo zaigrali bolje, ali nismo imali ni dovoljno sreće. Dešavaju se iznenađenja u evropskim mečevima, zašto Čukarički ne bi kreirao jedno u narednom periodu - rekao je Belić za zvanični sajt Čukaričkog.

Za petoplasiranu ekipu Serije A, koja je u ponedeljak poražena na "Artemio Frankiju" od Empolija (0:1) nastupa i srpski reprezentativac Nikola Milenković.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Milenković

- Milenković je odličan štoper, jedan od najboljih igrača reprezentacije Srbije. Analiziraćemo i njegovu igru, kao i svih pojedinaca, dobro ćemo se spremiti i nadam se ostaviti lep utisak u Firenci - zaključio je Belić.

Čukarički se nalazi na poslednjem mestu na tabeli grupe Lige konferencije, sa dva poraza, dok Fiorentina ima dva boda iz isto toliko mečeva. Na deobi prvog mesta su Gent i Ferencvaroš, koji s klupe predvodi Dejan Stanković, oba tima su sakupila po četiri poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading