SLEDI PAKAO: Pred Baharom je težak period - na Marakanu stigla vest koja sve komplikuje!

Autor:

Sport

23.10.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ulaze u pakleno težak period.

SLEDI PAKAO: Pred Baharom je težak period - na Marakanu stigla vest koja sve komplikuje!

Foto: Starsport

Fudbalere Crvene zvezde očekuje izuzetnmo teško gostovanje u Lajpcigu gde će se sa istoimenom ekipom sastati u okviru treće runde Lige šampiona, ali pored obaveza na Evro sceni, velika iskušenja četu trenera Baraka Bahara očekuju i u domaćim okvirima.

Naime, usled obaveza na međunarodnoj sceni, duel 8. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i TSC-a je odložen, a danas su učesnici neodigranog duela, saznali važnu informaciju u vezi novog termina.

Dva od tri srpska predstavnika na međunarodnoj sceni, prvenstveni duel na stadionu "Rajko Mitić" odigraće u sredu 1. novembra sa početom od 19 časova.

Ovakva odluka svakako je dodatno otežala i onako gust raspored. Naime, crveno-beli će narednog vikenda, u borbi za bodove gostovati IMT-u, a samo četiri dana nakon meča protiv TSC-a, dočekaće surdulički Radnik, a zatim sledi i meče Lige šampiona u kojem će Crvena zvezda dočekati nemački Lajpcig.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa jendog od prethodnih duela Crvene zvezde i TSC-a

 

Sličan put imaće i ekipa iz Bačke Tolope. Oni će nakon susreta sa Frajburgom dočekati Novi Pazar, a zatim im sledi i gostovanje Čukaričkom.

Svi navedeni mečevi su od izuzetnog značaja i svaki eventualni kisk doveo bi do udaljavanja od ranije zacrtanih klupskih ambicija.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading