CRNI OBLACI KULJAJU NAD VEZUVOM! "Viola" ŠOKIRALA šampiona! Napoli već na -7 za liderom! Titula sve dalja! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.10.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fiorentine pobedili su Napoli rezultatom 3:1 (1:1) u 8. kolu Serije A.

CRNI OBLACI KULJAJU NAD VEZUVOM! "Viola" ŠOKIRALA šampiona! Napoli već na -7 za liderom! Titula sve dalja! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bio je to četvrti kiks šampiona u uvodnih osam rundi, a već drugi poraz, posle onog od Lacija u trećem kolu (1:2), na terenu "Dijego Armando Maradona".

Da zlo bude veće, sada branilac titule ima ogromnih sedam bodova zaostatka za vodećim Milanom, koji je "minimalcem" na gostovanju Đenovi (1:0) potvrdio sjajnu formu i vezao četvrti trijumf zaredom.

Već u sedmom minutu Josip Brekalo je doneo vođstvo "violi", hrvatski fudbaler je umakao odbrani domaćih, dovoljno da sprovede loptu u mrežu za šokantnih 0:1.

Foto: Tanjug/AP

Viktor Osimen

Uspeo je Napoli da se vrati u igru i na poluvreme ode sa pozitivnih 1:1, pošto je Viktor Osimen u dubokoj sudijskoj nadoknadi realizovao penal, na isteku 50. minuta, pa je nastavak meča krenuo "sa nule".

Ipak, već u 63. minutu na semaforu je ponovo pisalo vođstvo Fiorentine, ovog puta 2:1 u režiji Đakoma Bonaventure

Tačku na pobedu gostiju iz Firence stavio je Nikolas Gonzales u 90+3. minutu, postigavši svoj peti gol ove sezone za konačnih 1:3 i tajac pod Vezuvom.

Napoli sada ima 14 bodova i nalazi se na petom mestu, dok "viola", za koju je ceo meč odigrao srpski reprezentativac Nikola Milenković ima tri boda više i nalazi se na četvrtoj poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading