MNOGI ĆE SE IZNENADITI! Ovo je najverovatniji TERMIN večitog derbija!

Autor:

Sport

26.09.2023

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica je trebalo da se igra u sredu od 19 časova.

MNOGI ĆE SE IZNENADITI! Ovo je najverovatniji TERMIN večitog derbija!

Foto: Starsport

Fudbalski večiti derbi 171. po redu, koji je odložen zbog tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji biće odigran najverovatnije 6. decembra, saznaje "Mocart sport".

Prema navodima, slobodnih termina pre tog datuma je premalo kako bi se meč uglavio tokom samog jesenjeg dela sezone, dok je navedeni datum rezervisan za utakmice nacionalnog Kupa koji bi trebalo da budu odloženi, kako bi se odigralo celokupno odloženo kolo Superlige Srbije.

S obzirom na to da tri srpska kluba učestvuju u UEFA takmičenjima: Crvena zvezda (Liga šampiona), TSC (Liga Evrope), Čukarički(Liga konferencija) i da su već odložene tri utakmice od početka sezone, prostor za prevelike kalkulacije više ne postoji.

Republika

Foto: Starsport

 

Posle navedenog odloženog kola koje bi trebalo da bude uglavljeno za navedeni datum biće odigrane još ukupno tri runde pre zimske pauze.

Podsetimo, termin večitog derbija bio je sreda 27. septembar na stadionu u Humskoj, a pravdu je trebalo da deli Srđan Jovanović iz Beograda.

Na Marakani su tražili izuzeće najboljeg srpskog sudije, dok su se i u Partizanu oglasili povodom odlaganja najveće fudbalske svetkovine u Srbiji.

"Parni valjak" je trenutno drugi na tabeli s 19 bodova, koliko ima i vodeći TSC, dok Crvena zvezda ima četiri boda manje i nalazi se na trećoj poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
ODLUCITE JOS DANAS

26.09.2023 22:14

NAJVEROVATNIJE!? ILI SE TADA IGRA ili ne. STA JE BRE OVO , ZELJE POJEDINACA.