ENGLEZI SE SMEJU NORVEŽANINU! Haland MORAO da ispoštuje TRADICIJU pred Zvezdu!

Autor:

Sport

19.09.2023

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda od 21 čas gostuje Mančester sitiju u prvom kolu G grupe Lige šampiona.

ENGLEZI SE SMEJU NORVEŽANINU! Haland MORAO da ispoštuje TRADICIJU pred Zvezdu!

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland

Najveća uzdanica menadžera "građana" Pepa Gvardiole, kao i u svakom meču do sada, biće ubojiti napadač Erling Haland.

Norvežanin je u međuvremenu priznao je da se privikao na to da tokom noći spava sa zalepljenom trakom preko usta!

Golgeter Mančester Sitija gostovao je u podkastu kod Logana Pola i otkrio je da smatra da je san najvažnija stvar na svetu, odnosno, da je traku zalepio preko usta ne bi li podstakao disanje na nos.

Takvo njegovo priznanje odmah je "nateralo" Engleze da se momentalno bave teorijama koje stoje iza ove ideje, pa se tako navodi da je disanje kroz nos dobro za brži oporavak.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Disanje na nos deluje kao sistem filtracije za telo, jer dlake iz nosa sprečavaju da alergeni i prašina uđu u pluća, što sprečava alergije. Takođe, smanjuje se podložnost prehladi, a usporavanje disanja plakšava stres. Oslobađa se azot oksid, koji pomaže u širenju krvnih sudova, poboljšavajući unos kiseonika i cirkulaciju - objašnjavaju eksperti.

Treba reći da je Haland fenomenalno ušao u novu sezonu Premijer lige, već je postigao sedam golova na pet mečeva, uz jednu asistenciju, tako da će odbrana Crvene zvezde večeras od 21 čas na "Etihadu" biti na velikim iskušenjima u meču prvog kola grupe G najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Podsetimo, Siti brani trofej Lige šampiona, koji je prvi put u klupskoj istoriji osvojio prošle sezone, pošto je u finalu savladao Inter rezultatom 1:0 (0:0) golom Rodrija u 68. minutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading