BARAK BAHAR PRED NOVI PAZAR: Bili smo LJUTI, NAVIJAČI su nas ORASPOLOŽILI!

Autor:

Sport

01.09.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdu očekuje nova utakmica u domaćem prvenstvu...

BARAK BAHAR PRED NOVI PAZAR: Bili smo LJUTI, NAVIJAČI su nas ORASPOLOŽILI!

Foto: Starsport

Šef stručnog štaba Crvene zvezde– Barak Bahar je izneo očekivanja pred utakmicu šestog kola Mozzart Bet Superlige Srbije koju će crveno-beli odigrati protiv Novog Pazara u subotu od 20 časova na stadionu „Rajko Mitić“. Atmosfera će biti svečana jer najveći stadion u Srbiji proslavlja 60 godina postojanja.

 


 
Stručni štab Crvene zvezde je detaljno analizirao predstojećeg protivnika. 
 
- Novi Pazar ima dosta igrača od kojih preti opasnost, naročito u napadu. Međutim kad utakmica počne svaki igrač koji se nalazi na terenu može da se izdvoji, zato smo se u pripremi utakmice fokusirali na čitav tim. 
 
Siguran je strateg crveno-belih u veliku podršku na utakmici protiv Novog Pazara, kada ćemo ujedno proslaviti 60. rođendan Marakane. 
 
- Podrška je izuzetno važna ekipi, naročito posle utakmice protiv Voždovca koju smo izgubili. Bili smo uznemireni i ljuti, međutim navijači koji su nam pevali i pružili sjajnu podršku su pomogli da se oraspoložimo. Poraz je nešto što može da se desi, svakako da niko nije bio srećan kada se dogodio, ali pred nama je nova utakmica na kojoj ćemo moći da popravimo rezultat iz prethodnog kola. 
 
Osvrnuo se Barak Bahar i na duel protiv Voždovca. 
 
- Analizirali smo utakmicu. Glavni problem je bio što nismo otvorili meč na željeni način, počev od nas iz stručnog štaba pa sve do igrača. Nismo odradili presing onako kako to inače radimo, bili smo spori u napadima, kretnja nije bila na zadovoljavajućem nivou i to je ono na čemu smo radili tokom cele nedelje kako bi bili bolji već u subotu. 
 
Izraelski stručnjak je istakao da će u narednom periodu biti vremena za analizu protivnika u grupnoj fazi. 
 
- Još uvek je rano da pričamo o utakmicama Lige šampiona. Ispratili smo žreb, izuzetno smo uzbuđeni, ali nas pre tih mečeva očekuju još dva prvenstvena duela. Ne želim u ovom momentu da govorim o tome kako ćemo igrati u Ligi šampiona. Posle izgubljene utakmice prošlog vikenda imamo priliku da popravimo utisak i fokus je samo na meču protiv Novog Pazara – zaključio je Barak Bahar.
 
Ulaz na utakmicu je slobodan, tako da se očekuje veliki broj navijača na stadionu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Planinac

03.09.2023 17:35

Neosuncani BARAK